Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ποιος θα είναι ο νέος υπ. Εξωτερικών; Μήπως γνωρίζει ο κ. Λυγερός...

...που δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, αλλά ως μεγάλο ιδεολογικό-πολιτικό δημοσιογραφικό μυαλό μας είχε αποκλειστικά ενημερώσει για το νέο μεγάλο ηγέτη της Ελλάδας που "Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η επίσκεψη Κοτζιά κλείστηκε όχι μέσω Τσαβούσογλου, αλλά μέσα από κανάλι με το περιβάλλον του ίδιου του Τούρκου προέδρου..." και "".
Α... όλα δείχνουν πως ο Γιώργος θα πάρει το αίμα του πίσω μετά την απαίτηση εκπαραθύρωσης του από το ΥΠΕΞ... γιατί έκανε δουλειές χωρίς να "παίζει" ο "προϊστάμενός" του.
Άντε ν' αποδείξει ο νεοταξίτης αμερικανοτσολιάς ότι ήταν σε πλήρη συντονισμό με τον Τσίπρα... κι έρχεται το μεγάλο κτύπημα από τις κρίσεις πανικού της ξεδοντιασμένης πλέον υπερδύναμης με την Ιερουσαλήμ...
Το κακό είναι πως τα ελληνόφοβα εθνομηδενιστικά αμερικανοτσογλάνια μας οδηγούν σε νέες χαμένες πατρίδες κι όλοι σιωπούν...
 
 


7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: