Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο! Από τώρα ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!

Οι δρόμοι στη Mhardeh της Χαμα (Βόρεια Συρία) κι πόλη των περίπου 20.000 κατοίκων ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα...
Ναι... γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ", δεν το γνωρίζεις;
Δεν το είπε το ΑΠΕ-ΜΠΕ Τελ Αβίβ, η ΕΡΤ Τελ Αβίβ και τα άλλα ΜΜΕ;
Α... μάλλον δεν το είπε στη διάρκεια της επτάχρονης ιμπεριαλιστικής επίθεσης ούτε ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος, αλλά ούτε ο πλέων στα πελάγη των κονδυλίων για τους παράνομους μετανάστες Ιερώνυμος... (Σιγά να περίμεναν τον Ιερώνυμο και τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίο...).
Η πόλη είναι γενέτειρα του Πατριάρχη τῆς Μεγάλης Θεουπόλεως Ἀντιοχείας, Συρίας, Ἀραβίας, Κιλικίας, Ἰβηρίας τε καί Μεσοποταμίας καί πάσης Ἀνατολῆς, του Ιγνάτιου Δ΄ (4 Απρίλη 1920 - 5 Δεκέμβρη 2012), που ήταν ο εκατοστός εβδομηκοστός Πατριάρχης Αντιοχείας, ο τρίτος κατά σειράν των Ορθοδόξων Πατριαρχών, αμέσως μετά τούς Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως και Αλεξανδρείας.
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!  Για τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις της Ελλάδος τι τιμή κι αξία έχει;
Κι εκεί θέλουν οι Τσέτες (οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών), μαζί με τις κατοχικές δυνάμεις των ΗΠΑ να κάνουν "κουρδικό κράτος"; 





Αυτός είναι ο "αιμοσταγής δικτάτορας"...  κι αυτό το εικονοστάσι των Ελληνορθόδοξων της Συρίας...
 
Για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
 

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: