Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Εκεί στην iskra (ΛαΕ)... ο Θανάσης Κούρκουλας & σια έμαθαν την "ιστορική" δήλωση Άσαντ;

Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ: Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων; άραγε σκοπεύει η ΛαΕ να πάρει έστω τώρα αποστάσεις από την ιμπεριαλιστική "αριστερά";
 
Κωμικοτραγική είναι η προσπάθεια που κάνουν στη ΛαΕ ώστε να εμφανιστούν κι υπέρ της Συρίας του μέχρι χθες "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ".
Και με τον χωροφύλαξ και με τον ασυφύλαξ... Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια...
Όπως στην καταπάτηση του City Plaza, όπως σε όλα τα ζητήματα... κι αντιιμπεριαλιστές και με το ΣΕΚ και με τον Κωνσταντίνου ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τη Λεγάκη και με επιτροπή υπέρ Συρίας κι η λίστα ατελείωτη.
Ρε σούργελα, μας δουλεύετε;
Δεν γνωρίζετε ότι ο Βαρθολομαίος και ο Ιερώνυμος δεν έχουν κάνει ποτέ μία δήλωση συμπάθειας -έστω υποκριτική- για τους περισσότερους από 2 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους της Συρίας, στον 7ο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης;
Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρετε;
Ποια "ιστορική" δήλωση Άσαντ; Ρε λινάτσες, πάγια, επαναλαμβανόμενη, Συνταγματικά θεσμοθετημένη είναι η ανεξιθρησκεία στη Συρία του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ"! Δεν ξέρετε πως ειδικότερα για τη συμπάθεια προς τους Ελληνορθόδοξους, τα ανθρωπόμορφα κτήνη του "ελεύθερου συριακού στρατού"-FSA -με τους οποίους είχε (έχει ακόμη;) πολιτικό έρωτα και ο Ήσυχος- τον "κατηγορούν" ως "άπιστο";
Μιας κι ασχολείστε τώρα με τα περί θρησκειών στη Συρία:
Περισσότερα για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ
Και τώρα πέστε μας κάτι για τα παρακάτω:
Χαράς πανηγύρια και στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον κύριο Ανδρουλιδάκη, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του κομματικού ραδιοσταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", γνωστό "αντιρατσιστή" και καταληψία του City Plaza, που ευχαριστεί τις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί τον σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ για να μας υπενθυμίζει πως "Ο Άσαντ είναι νέος Χίτλερ..."
Μεγάλη χαρά χθες και για τη ΛαΕ του Λαφαζάνη...
Ο Θανάσης Κούρκουλας, Πολιτικό Συμβούλιο της ΛαΕ, που δεν απουσιάζει από καμία "αντιρατσιστική" κινητοποίηση και μας θυμίζει κι αυτός το "αιμοσταγές καθεστώς της Συρίας": "Η κινητοποίηση γίνεται την ώρα που στη Συρία συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στο Χαλέπι με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινάαπό τους βομβαρδισμούς ρωσικών και συριακών δυνάμεων..."

Για πέστε μας τι σκατά γύρευε ο Λαφαζάνης στη ΝΑΤΟϊκή γιορτή των φονιάδων του λαού της Συρίας, στο Σύνταγμα το Μάρτη 2017. όπου γιόρταζαν μαζί με τους φονιάδες του "συριακού" FSA στην πλατεία Συντάγματος σαν να ήταν στο σπίτι τους!
Ξεχάσατε τον κύριο Κωνσταντίνο Ηρακλή Ήσυχο, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα, μετέπειτα αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Τσίπρα και σήμερα κεντρικό στέλεχος της ΛαΕ;
Δείτε κι αυτό: Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση; κι αποφασίστε Με τη Συρία της κυβέρνησης Άσαντ (κομουνιστές-σοσιαλιστές-πατριωτικές δυνάμεις) ή με τα σούργελα που έχετε μέσα στη ΛαΕ!
Α... κι έρχεται η ώρα να πάρετε θέση για τον άλλο μεγάλο σας πολιτικό έρωτα: Τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών!

Περισσότερα για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών: ΕΔΩ
Αφιερωμένο...
Για την




Περιστασιακή ανάρτηση με ιστολογοφόρο "κλώνο", γιατί το f/b έχει αποκλείσει με χυδαία φασιστική συμπεριφορά το "SIBILLA"

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: