Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο πατροκτόνος αμερικανοτσολιάς μας θεωρεί μεγάλους μαλάκες! Δεν ντρέπεσαι λινάτσα των Κλίντον;

Ο εθνικός ολετήρας αντί να ζητήσει μια συγνώμη ή να σιωπήσει, ζητάει και τα ρέστα!
Με μια γενικόλογη, αόριστη κι ακαταλαβίστικη ανακοίνωση του γραφείου τύπου (αν είναι ο Ελενόπουλος υπάλληλος εκεί θα έπρεπε να ντρέπεται κι αυτός) προσπαθεί να δικαιολογήσει τη γνωστή σε όλους εθνοπροδοτική του στάση στο Κυπριακό.
Σχετικά:
Παλιότερα νομίζαμε ότι είναι ένας απλός ηλίθιος και τέλος πάντων θα μπορούσε να σταματήσει το "εκσυγχρονιστικό" έργο του Σημίτη προς τη γερμανική σοσιαλδημοκρατία και την πατήσαμε.
Τούτος ο αμερικανοτσολιάς ήταν η εφεδρεία της νέας τάξης για την οριστική αποπασοκποίηση του Κινήματος και την οριστική υποταγή στη σοσιαλδημοκρατία και τους Κλίντον.
Στην τελευταία του προδοτική πολιτική, την πρόσκληση του τουρκικού κατοχικού καθεστώτος, τον γκάουλαϊτερ Ακιντζί και τις γελοιότητες που εξέδωσε ο δημοσιογράφος Ελενόπουλος ως γραφείο τύπου του ανύπαρκτου ΚΙΔΗΣΟ, εμείς του (τους) θυμίζουμε -για να μην μας θεωρούν πολύ μεγάλους μαλάκες- πως η διατεταγμένη υπηρεσία του αμερικανοτσολιά είναι παλιά. Όχι μόνον με το σχέδιο Ανάν, αλλά και πρόσφατα όταν πανηγύριζε για τον γκάουλαϊτερ Ακιντζί: ΚΙΔΗΣΟ: Ελπίδα για την επανένωση της Κύπρου η νίκη του Ακιντζί (27 Απρίλη 2015).
Το σημερινό κατάπτυστο κι ασυνάρτητο "Σχόλιο Γραφείου Τύπου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία Ακιντζί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς" δεν αξίζει καμίας παρατήρησης. Μόνον δύο "παρατηρήσεις":
1. Ρε εμερικανοτσολιά πως τολμάς να μιλάς για "επερπατριώτες" εσύ ο εθνικός ολετήρας;
2. Η θέση της τιμημένης ΕΔΕΚ του Βάσου Λυσσαρίδη, του συντρόφου και συναγωνιστή του Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν υπέστηλε ΠΟΤΕ τη σημαία της Αντίστασης και του Αγώνα, είναι ένα ηχηρό χαστούκι και το οριστικό ξεβράκωμα σου!
Φραγκοφονιά... Κάτω τα βρωμόχερά σου από την Κύπρο μας! 
Βέβαια εσένα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου. Απλώς θέλεις την βολευτική έδρα (χωρίς σταυρό προτίμησης παρακαλώ) στο Υπόλοιπο Αττικής και δεν θες Αχαΐα γιατί εκεί δύσκολο να υπάρξει έδρα...
* Αν κάποιος καταλαβαίνει κάτι περισσότερο από την ανακοίνωση Ελενόπουλου, ας το πει και σ' εμάς...

Περισσότερες απαγορευμένες στο f/b αναρτήσεις, στο "SIBILLA"

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: