Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μιχάλη Ψύλλο (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ΕΡΤ... σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός κι όχι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι η Μοσάντ!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Αντικείμενο λαϊκής λατρείας έτυχε ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ", ο "χασάπης δικτάτορας" από το λαό της Κάρα που παρευρέθηκε για τη μεγάλη γιορτή των Μουσουλμάνων Eid al-Adha.
Ο "τύραννος της Δαμασκού" τίμησε τη μεγάλη Μουσουλμανική γιορτή στην Κάρα, που μόλις τη Δευτέρα απελευθερώθηκε από τον Αραβικό στρατό της Συρίας και τη Χεζμπολάχ.
Η Κάρα (قارة), περίπου 15.000 κάτοικοι Σουνίτες Μουσουλμάνοι κι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί, με μια σημαντική παρουσία καθολικών, βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό, στα σύνορα με τον Λίβανο.
Κι αμέσως, συντονισμένες με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τη Μοσάντ οι δημοσιογραφικές πόρνες!
(Times of Israel): In rare appearance, Assad ventures to town captured by Hezbollah...
Δεν θα έμερναν πίσω οι εγχώριες δημοσιογραφικές πόρνες με "ηγέτιδες" τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ δημόσιες υπηρεσίες -που πληρώνει αδρά ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ κι ΕΡΤ Τελ Αβίβ. Φυσικά ακολουθεί το σύνολο των ΜΜΕ:

(ΕΡΤ, ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ): Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε σήμερα μια σπάνια εμφάνιση εκτός της πρωτεύουσας Δαμασκού...
Μάλιστα αυτά τα τσογλάνια του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ άλλων επισημαίνουν: "Από την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία πριν από έξι και πλέον χρόνια, ο Άσαντ έχει μετακινηθεί έξω από την πρωτεύουσα πολύ λίγες φορές, αλλά φέρεται να έχει μεταβεί και στη Μόσχα για συνάντηση με τον «σύμμαχο» Βλαντιμίρ Πούτιν".
"Φέρεται" λοιπόν, δηλαδή θεωρείται, λέγεται, πλανιέται, γίνεται λόγος, διαδίδεται φήμη... στην ελληνική γλώσσα!
Όλα τα διεθνή ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ότι υπήρξε μια "φερόμενη" συνάντηση...
Ρε μορμολύκεια, όταν μεταφράζεται τα Δελτία από την αγγλική ή την εβραϊκή, προσέξτε λίγο τη σωστή μετάφραση!
Δεν αξίζει τον κόπο ν' ασχολείται πλέον κάποιος με υπαλλήλους που προσφέρουν Υπηρεσίες σε άλλες Υπηρεσίες... Το κακό είναι ότι τους πληρώνει ΚΑΙ ο Ελληνικός Λαός...
 
Αυτές οι δημοσιογραφικές πόρνες, τα νεοφασιστικά όπλα του 4ου Ράιχ (που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τους νεοναζί της χρυσής αυγής: τα ίδια σκατά με διαφορετικό "αριστερό" περιτύλιγμα), δεν έμαθαν ποτέ πως πήγε Μόσχα ο Άσαντ (φέρεται) και φυσικά ποτέ δεν έμαθαν πως ο "δικτάτορας Άσαντ", μαζί με τον Μεγάλο Μουφτή της Συρίας Ahmad Badreddin Hassoun, ανάβουν τα Χριστούγεννα ένα κερί στη φάτνη γέννησης του Θείου βρέφους, για την ενότητα της Συρίας...
Αυτά τα φασιστάκια της Μέρκελ που αναπαράγουν τα Δελτία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της Μοσάντ, δεν έμαθαν ποτέ (ούτε καν φέρεται) πως Ο "αιμοσταγής δικτάτορας" τίμησε τη γέννηση του Θεανθρώπου, στα Ελληνορθόδοξα Μοναστήρια...
Περισσότερα για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ
Ηγέτη του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλλο, πονέσατε πολύ εκεί στο νεοταξικό στρατόπεδο; Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;
Κι όλα αυτά γιατί είναι πουλημένη στη νέα τάξη και η ΕΣΗΕΑ και καλύπτει τις δημοσιογραφικές πόρνες!


Κι όλα αυτά γιατί είναι πουλημένη στη νέα τάξη και η ΕΣΗΕΑ... συνεργός στο έγκλημα μιας κι αυτή είναι η κορυφή της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας!
Αλήτες Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!
 
Ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ", ο "χασάπης δικτάτορας" στη γιορτή των Μουσουλμάνων Eid al-Adha στην Ελεύθερη Κάρα.




7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασαν τα κωλόπαιδα του Σόρος πως πανηγύριζαν όταν ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ερντογάν δεν επέτρεψε να περάσει από τον τουρκικό εναέριο χώρο το αεροπλάνο με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΑΝΤ; Ξέχασαν όταν πέρασε μέσω Ιράκ-Ιράν, ότι έγραφαν ότι πήγε στη Μόσχα να κανονίσει τη διαφυγή του και να μεταφέρει εκεί αμύθητη περιουσία; Α στα διάλα αληταράδες "δημοσιογράφοι"!