Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά το αντικομουνιστικό παραλήρημα Κοτζιά... να κι ο ANT1 με παλιό βίντεο της Cia για τη ΛΔ Κορέας! ΕΣΗΕΑ η προστάτιδα της δημοσιογραφικής πορνείας!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Ενθυμούμενος και ζηλεύοντας τη δόξα του Βενιζέλου που ήθελε επέμβαση στη Συρία (πηγή: Νίκο Κοτζιά... περίμενες τέτοια ταπείνωση;), να και το άλλο μορμολύκειο της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα... (ο απόγονος του Π. Πατρών Γερμανού και καθηγητής της Οξφόρδης κατά δήλωσή του, που το ΚΚΕ τον ανάγκαζε να γράφει άρθρα υπέρ του Στάλιν), ο πρώην εκλεκτός του ΓΑΠ και σήμερα "αριστερός" υπουργός των Εξωτερικών: Να καταδικάζουμε και τις χώρες που τροφοδοτούν τη Β. Κορέα, μας ενημερώνει το ΝΑΤΟϊκό ΑΠΕ-ΜΠΕ (χθες βράδυ 22:16)!
Όπως, πάντα μέσω της "πηγής" (ΑΠΕ-ΜΠΕ), θα λέγαμε "αναγκαστικά", τα υπόλοιπα μέσα: (Κοτζιάς: Να καταδικάζουμε και τις χώρες που τροφοδοτούν τη Βόρεια Κορέα)
Σε απόλυτο συντονισμό ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 (χθες βράδυ 23:12... λες και Κοτζιάς με ΑΝΤ1 είχαν "ραντεβού στα τυφλά" τα Δελτία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ) μας δίνει την "πνευματική τροφή" για να "κατανοήσουμε το νεοταξίτη υπουργό: Δραματικές μαρτυρίες τριών κοριτσιών που “δραπέτευσαν” από την Βόρεια Κορέα και σχετικό βίντεο (αναπαραγωγή εκείνου της Cia, που είχε χρησιμοποιήσει κι ο "δημοσιογράφος" Ευαγγελάτος και κατόπιν αναγνώρισε το "λάθος", αλλά συνέχισε να μιλάει για δικτατορικό καθεστώς Κιμ [πηγή: Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;]). Θυμάστε τον "δημοσιογράφο" Ευαγγελλάτο; Θυμάστε που "έπαιξε" στο κανάλι του το βίντεο της Cia (το ίδιο μας "πρόσφερε" χθες ο ΑΝΤ1... χωρίς ντροπή) και τότε το κανάλι του Εισαγγελάτου κι ο ίδιος ζήτησαν συγνώμη για την προβοκάτσια, υπέπεσε ο "δημοσιογράφος", αλλά συνέχισε σε ταυτόχρονη προβοκάτσια όταν στη δήλωση με τη συγνώμη μας ενημερώσε πως ο ίδιος επιμένει για το "φασιστικό καθεστώς στη Βόρεια Κορέα";
(πηγή: Νίκο Ευαγγελάτο... πάμε για σέρφινγκ;).
Και καλά ο κύριος Κοτζιάς ασκεί στη Λιθουανία παρακαλώ, έργο υπεράσπισης των ιμπεριαλιστών (το έχει μάθει καλά το μάθημα, όπως και με τη Συρία), αλλά ο ΑΝΤ1, η αρεγυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία βρίσκει τη σιωπή του νταβατζή της πορνείας, της ΕΣΗΕΑ!
Σε το κόσμο ζούμε;
Που μας οδηγούν;
Κανένας δεν μιλάει για τον πλήρη εξευτελισμό της αποικίας χρέους (όπως αποκαλούσε ο Κοτζιάς της Ελλάδα, πριν καταλάβει την υπουργική πολυθρόνα)
Περισσότερα για το νεοταξίτη υπουργός της "πρώτη φορά αριστερά", πρώην αντιμνημονιακό Κοτζιά: ΕΔΩ
Περισσότερα για τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και τη ΝΑΤϊκή προπαγάνδα: ΕΔΩ

Το χυδαίο βίντεο του ΑΝΤ1 (η ΕΣΗΕΑ είναι ΝΑΤΟϊκό πρακτορείο κι υπερασπιστής της δημοσιογραφικής πορνείας) που αναπαράγει παλιότερα κατασκευασμένα βίντο της Cia::


Το βίντεο του 2014 (πηγή: Θυμάστε το κοριτσάκι της Χίλαρυ από την Πιονγιάνγκ;), που χρησιμοποίησε και μετά ζήτησε συγνώμη ο Ευαγγελάτος, σήμερα μας ξαναζέστανε ο ΑΝΤ1, για να ενισχύσει το νεοταξίτη Κοτζιά:


Υ.Γ. Το έναυσμα για αυτό το "ξέσπασμα" μου δώθηκε όταν χθες, αργά το βράδυ, γνωστός δημοσιογράφος -σήμερα καθημερινός υπερασπιστής του Κοτζιά, κριτικός απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι τον ανασχηματισμό υπέρμαχος του ΣΥΡΙΖΑ και του Ν. Παππά- μου έγραψε: "Μα εμείς είμαστε σοσιαλιστές, όχι κομμουνιστές", αναφερόμενος στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και τη θέση του Κοτζιά...

Το αρχικό ιστολογοφόρο μας "sibilla" είναι φιμωμένο, λογοκριμένο στο f/b ως "ανατρεπτικό. Συνεπώς αυτή είναι περιστασιακή ανάρτηση, ώστε για λίγο να  παρακάμψουμε με ένα blog-κλωνο τη δικτατορία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Δεν θα βρείτε αναρτήσεις για τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, όπως αυτές:











Δεν υπάρχουν σχόλια: