Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

80 βουλευτές η δεξιά στη Γερμανία... Δηλαδή Μέρκελ, Σουλτς, Die Linke & σια... δεν είναι δεξιά;

Παρά την κοινή έκκληση Μέρκελ-Σουλτς, που συγκυβερνούν ΜΑΖΙ μέχρι σήμερα: "Μην ψηφίζετε δεξιά"!
Το περίεργο είναι πως σ' ολόκληρη την ΕΕ και την αποικία Ελλαδιστάν -όπου ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικό έκτρωμα πασοκ- είχαν "ελπίδες" στον υπάλληλο του υπερεθνικού κεφαλαίου Σουλτς, λες και κάτι θα άλλαζε...
Και... δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και κομματοκρατία, πάψτε να αποκαλείτε "ακροδεξιό" το Fdp (τώρα τρίτο κόμμα), γιατί πρόκειται για συντηρητικό κόμμα (δεν ανήκει καν στην ευρωομάδα της Λεπέν), που ψηφίζεται κυρίως σε περιοχές της πρώην Ανατολικής Γερμανίας από πολίτες που η αποβιομηχάνιση κι η κλοπή των πόρων τους τους οδήγησε στην εξαθλίωση και μετανάστευση στη δυτική Γερμανία...
Πιθανή κυβέρνηση, η Τζαμάικα (από το χρώμα των κομμάτων): Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το δήθεν ακροδεξιό Fdp και τους "Πράσινους"... Να για να σώσουν τη Γερμανία, την ΕΕ, το ευρώ και το υπερεθνικό κεφάλαιο.
Οι λεγόμενοι "σοσιαλδημοκράτες"; Το παιχνίδι θέλει να το παίξουν τώρα αξιωματική αντιπολίτευση... 
Να η ευκαιρία... ας γίνουμε "αντιφασίστες" και συνεχίζουμε με φόβητρο την ακροδεξιά, να γαμάμε τους λαούς, να δυναμώνει το ευρώ μας, να αυξάνει κέρδη το υπερεθνικό κεφάλαιο!
Ε... ψιτ... εσύ λαουτζίκο πρέπει να μας υπακούς, μην έρθει η ακροδεξιά... που είναι δικό τους δημιούργημα κι άλλοθι!


7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: