Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών δολοφόνησαν τον Κούρδο ηγέτη "Fatah Mamal"!

Αιώνια τιμή και δόξα στον Κούρδο Λαϊκό Επαναστάτη "Fatah Mamal"!
Οι λακέδες των ιμπεριαλιστών του YPG επιτέθηκαν και δολοφόνησαν άνανδρα τον Κούρδο ηγέτη "Fatah Mamal", γνωστό για τους αγώνες του υπέρ των δικαιωμάτων του Κουρδικού λαού.
Οι "αριστεροί" φονιάδες του YPG επικαλέστηκαν πως τον δολοφόνησαν γιατί υποστήριζε τη Χεζμπολάχ, το Ιράν και τη Συρία!
Τα κτήνη του YPG που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με τους δολοφόνους του FSA, οι γνωστοί στην ιστορία Τσέτες που διέπραξαν τις Γενοκτονίες των Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων -τότε προσφέροντας υπηρεσίες στους Οθωμανούς- τώρα δουλικά εργαλεία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αμερικάνικο προτεκτοράτο σε Συριακή γη. Στη Συρία που τους φιλοξένησε, τους προστάτευσε και βοήθησε.
Σε ενέδρα των τρομοκρατών κι αφού ο ήρωας των Κούρδων "Fatah Mamal" βρέθηκε έξω από τη φάρμα του επισκεπτόμενος τις καλλιέργειες της φυλής του δέχθηκε άνανδρη επίθεση.
Να είναι σίγουροι οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών πως θα βρεθούν απομονωμένοι από τους φιλοξενούμενους στη Συρία Κούρδους, αλλά και πως το έγκλημά τους θα πάρει "δίκαιη" απάντηση τόσο από τη Χεζμπολάχ, όπως κι από τον Αραβικό στρατό της Συρίας!

Περισσότερα για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών: ΕΔΩ

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... Τώρα μπήκαμε στον 7ο χρόνο αισχρής φίμωσης ως "ανατρεπτικό" ιστολογοφόρο... Από αυτό το κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: