Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Σε ρήξη με την Ε.Ε.! Ο Κοτζιάς θα θέσει βέτο στην απόφαση περί κυρώσεων εναντίον της Βενεζουέλας...

...που πρόκειται να λάβει η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Μογκερίνι
Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Τσίπρας θα δώσει σαφής εντολές στον Κοτζιά να θέσει βέτο σε σχετική απόφαση εναντίον της Βενεζουέλας, λόγω της θριαμβευτικής νίκης του...
λαού της στις εκλογές για τη Συνταγματική Εθνοσυνέλευση.
Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε στον Κοτζιά "Σε καμία περίπτωση δεν θα εγκαταλείψουμε τους φίλους μας... Ως εδώ! Κανένα μέτρο εναντίον της Βενεζουέλας... δεν θα γίνουμε λακέδες της Μογκερίνι... Αρκετά, δεν θα αναγκαστώ να πως για πολλοστή φορά πως είμαι ψεύτης, αλλά όχι ανέντιμος... Δεν θα αναγκαστώ να μου λένε πως άλλα λέω κι άλλα κάνω... Δεν θα διαρρήξουμε τις σχέσεις μας με το μέτωπο αλληλεγγύης στη Βενεζουέλα...".
Υ.Γ. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας... ήδη η αποικία Ελλάδα είχε ταχθεί υπέρ της τρομοκρατίας: Ηχηρό χαστούκι στη Μογκερίνι και Ε.Ε.!
 
- Τα είπε ΟΛΑ ο Ντιεγκίτο!
"Η Βενεζουέλα έχει έναν πρόεδρο Μαδούρο [duro = σκληρό]
Οι ΗΠΑ έχουν έναν σάπιο"

Κι ενώ συνεχίζει ο αποκλεισμός στο f/b, απαγορευμένες εδώ αναρτήσεις για:
* Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: