Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Παληκάρι ο Παναγούλης! Ξεσκεπάζει τον χουντικό υπουργό του Τσίπρα! «Η οικογένεια σου φωτογραφιζόταν με το πουλί της Χούντας»!

Ο Στάθης Παναγούλης επιβεβαιώνει πως δεν έχουν πουληθεί όλοι σ' αυτόν τον τόπο!
Ο εκλεκτός του κ. Κοτζιά, ο υπουργός του Τσίπρα, τ' άκουσε και ο Παναγούλης είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη!
Ο Παναγούλης έδειξε πως είναι ίσως από τους λίγους που δεν σκύβουν το κεφάλι στους ψευτοαριστερούς και ψευτοαντιστασιακούς:
«Από το 1967 εως και την ημέρα σύλληψής μου το 1972 ήμουν καταζητούμενος από τη Χούντα. Παρ όλα αυτά εισήλθα παράνομα στην Ελλάδα έντεκα φορές (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΣΥ κ ΤΟΣΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ, όπως στον Σπύρο Μουστακλή και Τάσο Μήνη γιατί αυτοί δεν προσκύνησαν τη Χούντα)...
Τα υπόλοιπα το Σεπτέμβριο στη Βουλή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να δούμε ποιος είναι ο αήθης και ποιος θρασοχουντικός» προαναγγέλλει ο βουλευτής σημειώνοντας στο τέλος του κειμένου του «να χαίρεστε κ. Τσίπρα το «χουντικό απομεινάρι» που φιλοξενείτε στην κυβέρνησή σας».
Κακά ξεμπερδέματα θα έχει η "αριστερά" του Σόρος και του 4ου Ράιχ από τον Στάθη Παναγούλη...
Να το θυμάστε!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: