Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Έτσι κυκλοφορούν για δείπνο οι "αιμοσταγείς δικτάτορες"...

Με την οικογένειά του (τη σύζυγό του Asma και τα τρία του παιδιά Hafez, Karim και Asien) δείπνησε χθες βράδυ για το Ραμαζάνι ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ" σε εστιατόριο της Δαμασκού!
Κι ο "χασάπης Άσαντ", μεταξύ πολλών άλλων είναι ένας "άπιστος Μουσουλμάνος", όπως ισχυρίζονται οι ιμάμηδες του παιδόφιλου μονάρχη Σαούδ και το "ισλαμικό κράτος"... Τόσο η σύζυγός του Άσμα, όσο κι η κόρη του Άσιεν προκαλούν τους "ισλαμιστές" μιας και δεν φοράνε καν μαντίλι.
Προχθές επισκέφθηκε μόνος κι οδηγώντας το αυτοκίνητό του έκθεση της Δαμασκού, ενώ η Αντουανέτα Τζανακόπουλος (Τώρα πληρώνουμε και την αναψυχή της λούγκρας! Στην Τζια για τριήμερο με τα έξοδα χρεωμένα στο Δημόσιο... Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα!) πάει για αναψυχή (από την πολλή εργασία για να μας σώσει η λούγκρα) και πρέπει να του πληρώνουμε δύο ασφαλίτες μαζί με την αφεντομουτσουνάρα του, για την προστασία του: Ποιος πρόεδρος χώρας μπορεί να κυκλοφορεί έτσι... ...και μάλιστα σε χώρα που 6 ολόκληρα χρόνια δέχεται χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση, καθημερινές μάχες;
Τη αγάπη έχει ένας λαός γι' αυτόν τον ηγέτη;
 
* Τα σιωνιστικά τσογλάνια του Facebook συνεχίζουν τον αποκλεισμό-λογοκρισία... έτσι, ότι προλάβουμε από αυτό τον κλώνο-μπλογκ, που απαγορεύει το 4ο Ράιχ:
 
10 Ιούνη 2000 - 10 Ιούνη 2017
 
- Ανεπιθύμητος στην χώρα μας ο Νεντανιάχου! Έξω ο Νεντιανάχου απο την Ελλάδα
Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Θεσσαλονίκη... Όλοι στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, την Πέμπτη 15 Ιούνη, στις 19:00 στο άγαλμα Βενιζέλου
 

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: