Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Με εντολή του νεοταξίτη Κοτζιά & Τσίπρα... η Ελλάδα καταψήφισε το ψήφισμα της UNESCO για την Ιερουσαλήμ κι εναντίον του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος...

- Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων... Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες...

Η UNESCO, οργάνωση Πολιτισμού του ΟΗΕ εξέδωσε ψήφισμα που αρνείται δικαιώματα του κατοχικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος στην Ιερουσαλήμ...
Το ψήφισμα δηλώνει ότι «όλα τα νομοθετικά και διοικητικά μέτρα και ενέργειες που έλαβε το Ισραήλ ως κατοχική δύναμη και που έχουν αλλάξει ή έχουν σκοπό να αλλάξουν το χαρακτήρα και το καθεστώς της Ιερής Πόλης της Ιερουσαλήμ... είναι ΑΚΥΡΑ και πρέπει να αποσυρθούν αμέσως».
Μια "δικαίωση" της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά κι ένας αγώνας της Μελίνας Μερκούρη για το πολιτιστικό μνημείο της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ. Η Μελίνα τόνιζε σε όλους τους τόνους: "Αγώνας μέχρι να καρφώσουμε τη σημαία της Παλαιστίνης στην πρωτεύουσά της, την Ιερουσαλήμ"!
Σήμερα οι συνθήκες έχουν "εκσυγχρονιστεί" και ο πρωθυπουργός που διαδήλωσε τον Ιούλη του 2014 εναντίον του "κράτους τρομοκράτη", όπως αποκαλούσε το σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς, είναι ο σύμμαχος των φονιάδων.
Ο "αριστερός" Κοτζιάς, ο πιο νεοταξίτης υπουργός της "κυβέρνηση πρώτη φορά φασιστερά", έδωσε εντολές κι η Ελλάδα καταψήφισε το ψήφισμα του ΟΗΕ...
Η απόλυτη ξεφτίλα για την Ελλάδα και τη σχέση της με την Παλαιστινιακή αντίσταση...
Να αναμένουμε αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα; Μάλλον ουτοπία, αφού οι σιωνιστές-ναζί ελέγχουν το πολιτικό σκηνικό της πατρίδας μας (εξαιρουμένου του ΚΚΕ).
22 χώρες ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος, 10 κατά και 23 έθνη απείχαν.
Μεταξύ των χωρών που ψήφισαν κατά του ψηφίσματος ήταν οι ΗΠΑ, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Βρετανία, η Ολλανδία, η Λιθουανία, η Ελλάδα, η Παραγουάη, η Ουκρανία, το Τόγκο και η Γερμανία, τις οποίες ευχαρίστησε ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου!
 


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: