Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Συνωμοσιολόγοι... ε; Ο ίδιος ο Rothschild δηλώνει ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές πως δεν ήταν ο Θεός που έδωσε την Παλαιστίνη στους σιωνιστές, αλλά ο ίδιος!

Ο Θεός "χρήμα" παρέδωσε την Παλαιστίνη στους σιωνιστές και κατασκεύασαν το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς: Lord Rothschild: My Family Created Israel
Τώρα κατάλαβες γιατί φόρεσε κιπά (σύμβολο υποταγής στο σιωνισμό), γιατί πήγε Παρίσι και γιατί ανέθεσε στους Rothschild ρόλο τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές ο "αριστερός" πρωθυπουργός;
Μάλλον είμαστε συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι...
Συμπτώσεις!
Αλέξη, οι σιωνιστές φόρεσαν κιπά στον Σαμαρά, τον Γιωργάκη, αλλά δεν τους διέσωσαν, απλώς τους χρησιμοποίησαν σε μια υπαλληλική σχέση. Μην νομίζεις ότι έσενα θα σε παντρευτούν; Στην υπαλληλική σχέση υπάρχει αμοιβή για παροχή υπηρεσιών, αλλά και απόλυση... διακοπή "εργασιακών" σχέσεων!
Μόνον ένας Έλληνας πρωθυπουργός δεν φόρεσε κιπά και δεν αναγνώρισε ΠΟΤΕ το κατοχικό σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς! Η αναγνώριση έγινε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κι υπουργό των εξωτερικών τον "πατριώτη" Σαμαρά!
Έτσι μόνον αυτός δεν θα μπεί στη λίστα των εθνομηδενιστών, όπως ΟΛΟΙ οι επίγοί του, συμπεριλαμβανομένου του πατροκτόνου εθνικού ολετήρα!


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: