Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μόνον η ακροδεξιά Λε Πεν δεν θέλει βομβαρδισμό της Συρίας; Να το μωρό της Μέρκελ, στο δρόμο του Αλέξη!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Συνεπής στις εντολές του 4ου Ράιχ, ο υποστηριζόμενος από ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της δημοκρατικής Γαλλίας που κατόρθωσε με την εκλογή Μακρόν να διασώσει το ευρωπαϊκό δημοκρατικό θεσμό της Ε.Ε. και του νομίσματος της ευτυχίας των λαών (ευρώ), πανηγυρίζει και με τις σημαίες των ανθρωπόμορφων φονιάδων του λαού της Συρίας.
Ως πρώην "κτήτορας" της Συρίας, η Γαλλία του "φωτός και του πολιτισμού", αφού έσπειρε εκατομμύρια νεκρούς στην Αφρική, την Αλγερία, τη Συρία κι αλλού... τώρα εκ νέου στη γραμμή του πλασιέ εμπόρων όπλων, του σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ, θέλει την επίθεση εναντίον του "δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ", που στην κυβέρνησή του συμμετέχουν τα δύο κομμουνιστικά κόμματα της Συρίας, μαζί με το σοσιαλιστικό και το Μπαάθ, έχοντας κοινοβουλευτική αντιπολίτευση τη νεοφιλελεύθερη δεξιά!
Είναι κι αυτός οπαδός της "αραβικής άνοιξης made in USA", όπως ο "αριστερός" Τσίπρας, αλλά κι ο Τσίπρας της Γαλλίας, μαζί με τη γαλλική δεξιά και τους Γάλλους σοσιαΛΗΣΤΕΣ. Κατά τ' άλλα οι γαλλικές εκλογές χαιρετίστηκαν ως μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη και σωτηρία για το θεόστασταλτο νόμισμά του ευρώ, γιατί κινδύνευαν από την ακροδεξιά Λε Πεν, που ως πράκτορας των κομμουνιστών αντιτίθεται σε πολεμική εμπλοκή στη Συρία, τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και γενικότερα το ψυχροπολεμικό κλίμα που επιδιώκει η "δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση...
Τι να πει κάποιος... σε τι κόσμο ζούμε, τι πίνουν και δεν μας δίνουν;
Για να είμαστε δίκαιοι κι ειλικρινείς, ο Μακρόν είναι πιο συνεπής από τον δικό μας πρωθυπουργό που διαδήλωνε στο Σύνταγμα (Ιούλης 2014) εναντίον του "κράτους τρομοκράτη" (Ισραήλ), φορώντας την Παλαιστινιακή μαντίλα των Φενταγίν κι θαύμαζε τη σημαία των τζιχαντιστών φονιάδων της Συρίας. Βέβαια ο Μακρόν έχει "πλεονέκτημα", μιας κι η σημαία των δολοφόνων -αυτή με τα τρία κόκκινα αστέρια- είναι η σημαία της Γαλλικής αποικίας της Συρίας, στη διάρκεια της κατοχής από τους "πολιτισμένους" Γάλλους, που τώρα θέλουν να επιστρέψουν...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: