Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Αναμένοντας τις δηλώσεις των Δραγασάκη, Κωνσταντόπουλο, Κουβέλη κι επειδή δεν χαριζόμαστε σε ΚΑΝΕΝΑΝ του Μίκη Θεοδωράκη & λοιπών συντρόφων του εφιάλτη...

Μέσω "Σατιρικό"
Ο εκλεκτός "σύντεκνος" της "αριστεράς" έχει δεσμούς "αίματος" με τη δεξιά και συνεχίζει να είναι το "κλειδί" των εξελίξεων...
Να θυμηθούμε τον Αύγουστο του 2009 ο Βουλευτής του Συνασπισμού της Α΄ εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας Περικλής Κοροβέσης σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά,  αποκάλυπτε: “επί της κυβερνήσεως Τζανετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε”!
Ακόμη στην “Ελευθεροτυπία” 1η Ιούνη 2010, διαβάζουμε: «Τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΝ, ο Περικλής Κοροβέσης επανέφερε το θέμα των σχέσεων του ενιαίου ΣΥΝ το 1990 με την εταιρεία Siemens ζητώντας από τα στελέχη του κόμματος Φώτη Κουβέλη και Γιάννη Δραγασάκη που ήταν υπουργοί της Οικουμενικής Κυβέρνησης, “κάτι να μας πουν, έστω να υπερασπιστούν τη θέση τους”! “Αν ήμασταν στην Αμερική θα καθόντουσαν κι αυτοί στο σκαμνί”, είπε ο Περικλής Κοροβέσης για τους Γιάννη Δραγασάκη και Φώτη Κουβέλη...»!
Συνεπώς, πέρα από το εκσυγχρονισμένο ΠΑΣΟΚ -κι αυτό ήθελε την εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου- κι όλο το διεφθαρμένο συστημικό πολιτικό σύστημα, έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις όσων συνεργάστηκαν υπό την αιγίδα και καθοδήγηση του εφιαλτή της ΑποσταCiaς.
- Τα έξοδα της κηδείας του εφιάλτη της αποσταCiaς θα αναλάβει η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος;
- Μας αποχαιρέτισε ο αρχιερέας της ΑποσταCiaς και της πολιτικής ανωμαλίας...
_____
Άσχετο: Τι καλός άνθρωπος ήταν ο Κυριτσάκης και τ' αφεντικά του, έτσι δεν είναι;

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: