Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Σαν σήμερα έφυγε η Μελίνα μας... «Απεχθάνομαι τη φιλανθρωπία, γιατί είναι προσβλητική... η Παλαιστινική σημαία στην πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ»! Σήμερα;

Σήμερα... "φιλανθρωπία", φτωχοκομεία της "αριστεράς"... "αριστερός" πρωθυπουργός υπάλληλος της Μέρκελ, "εθελοντισμός" των ΜΚΟ της απάτης και ρεμούλας, "φιλανθρωπία"... ΚΕΠ φτωχών... Μνημόνια "αριστερά" και δεξιά... χαριεντισμοί με φονιάδες...
Σήμερα, μαζί με τον ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, μας λείπουν...
Σήμερα, επίκαιρη όσο ποτέ!
Σήμερα, ποιος τολμάει να μιλήσει όπως εκείνη;
Την Μελίνα Μερκούρη, ορκιζόμενη...  «να καρφώσει την Παλαιστινική σημαία στην πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ»!
Την Μελίνα Μερκούρη, να δηλώνει ότι δεν είναι αριστερή πολιτική η φιλανθρωπία (μας θυμίζει την φιλοζωία... αναφορικά με τα φτωχοκομεία της ¨αριστερής" Φωτίου, τον Μουζάλα της "αριστερής" φιλανθρωπίας των ΜΚΟ... τα "αριστερά" συσσίτια)... «Απεχθάνομαι τη φιλανθρωπία, γιατί είναι προσβλητική! Για φιλανθρωπία ούτε συζήτηση». 
 


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: