Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Μισθό 630 ευρώ το μήνα για τους μετανάστες & πρόσφυγες...

..προτείνει με πρόταση νόμου η "συντρόφισσα" του Τσίπρα και του Λαφαζάνη Laura Boldrini, πρόεδρος της ιταλικής βουλής
Έτσι, ξανακτύπησε η Laura Boldrini, συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του "αριστερού" "Δημοκρατικού κόμματος", ως βουλευτής της Οικολογικής Αριστεράς" (Sinistra Ecologia Libertà), που έχει αρχηγό τον Nichi Vendola, δεξί χέρι στην Ιταλία του Αλέξη Τσίπρα και του ιταλικού κόμματος "Λίστα Τσίπρα", που θέλει να αλλάξει την Ευρώπη.
Η Laura Boldrini, του κόμματος  SEL, του... Nichi Vendola και της "Λίστας Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", μας είναι γνωστή και για τους αγώνες της -όπως κι ο αρχηγός της- υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" των γκέι και λεσβιών: "Eίναι ηθικό καθήκον, να δοθούν παιδιά στους γκέι"...
Τώρα, η "δικαιωματική" κυρία συμμετέχει στο νέο αδελφό κόμμα του Τσίπρα και του Λαφαζάνη, που δημιούργησε ο πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ Stefano Fassina, ο δικαιωματικός κατασκευασμένος "πολιτικός", διορισμένος βουλευτής από τον Renzi, που αποφάσισε να κάνει τη "νέα ιταλική αριστερά". 
Όταν έχεις τέτοια "αριστερά"... τύφλα να 'χει η δεξιά κι η ακροδεξιά!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: