Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια...

Tης Μαριάννας Τσήπα
Ορμητικό ποτάμι διαδηλωτών κατά Τράμπ από την Ουάσιγκτον μέχρι την Αθήνα... «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα κινήματα της Αμερικής, καθώς και όλης της Ευρώπης, καθώς η άνοδος τους Τραμπ είναι αέρας στα πανιά του ρατσισμού», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου...
Ο "συντονιστής" (άραγε... επαγγελματική, αμειβόμενη ιδιότητα;) Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έπιασε το βαθύ "αριστερό" κι "επαναστατικό" νόημα των χθεσινών "διαδηλώσεων", όχι μόνον σε Αθήνα και Ουάσιγκτον, αλλά και σε όλες τις χώρες της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπου η "δικαιωματική αριστερά" της "κοινωνίας των πολιτών" δίνει τις "μάχες" της...
Συγκλονιστική παρουσία της "επαναστατικής αριστεράς" χθες στην Αθήνα, εναντίον του "ρατσισμού"...
...που συμπαραστάθηκε "αλληλέγγυα στα κινήματα της Αμερικής", σύμφωνα με τον "αριστερό" ηγέτη Κωνσταντίνου. (στη φωτογραφία ο εγκληματίας πολέμου Τζον Κέρι, που σίγουρα θα ευχαριστήσει την εγχώρια "αριστερά" για την υποστήριξή της στον δίκαιο αγώνα τους...)
Και στη γειτονική Ιταλία η "αριστερά" δίνει κι αυτή τη μάχη εναντίον του "ρατσισμού".... (Διαδήλωση στη Ρώμη από την "αριστερά" Σόρος, εναντίον του Τραμπ!)
Στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι, σ' όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες... ένα μεγάλο επαναστατικό αριστερό κίνημα στέκεται "αλληλέγγυο στα κινήματα της Αμερικής", όπως σωστά επισημαίνει ο κύριος Κωνσταντίνου και έχει τη συμπαράσταση ηγετών και παγκόσμιων προσωπικοτήτων: Τρεις ύαινες του καπιταλισμού ξεσκίζουν τον Τραμπ ως "εθνικιστή" και μαζί η ΛαΕ του Λαφαζάνη, ο Συριζα του Τσίπρα και οι γνωστοί επαγγελματίες "αντιρατσιστές" της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς"... Τι συμβαίνει;
Χαράς πανηγύρια και στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον κύριο Ανδρουλιδάκη, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του κομματικού ραδιοσταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", γνωστό "αντιρατσιστή" και καταληψία του City Plaza, που ευχαριστεί τις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί τον σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ για να μας υπενθυμίζει πως "Ο Άσαντ είναι νέος Χίτλερ..."
Μεγάλη χαρά χθες και για τη ΛαΕ του Λαφαζάνη...
Ο Θανάσης Κούρκουλας, Πολιτικό Συμβούλιο της ΛαΕ, που δεν απουσιάζει από καμία "αντιρατσιστική" κινητοποίηση και μας θυμίζει κι αυτός το "αιμοσταγές καθεστώς της Συρίας": "Η κινητοποίηση γίνεται την ώρα που στη Συρία συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στο Χαλέπι με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινάαπό τους βομβαρδισμούς ρωσικών και συριακών δυνάμεων..."
Τι συνδέει "ιδεολογικά" και "πολιτικά" αυτή την "κοσμοπολίτικη, μεταρρυθμιστική, δικαιωματική αριστερά";
Είναι Ελληνόφοβοι και αγωνιούν για την "αραβική άνοιξη made thn USA", που δεν μπόρεσε να ρίξει το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ"...
 Υποστηρικτής της "αραβικής άνοιξης", πρώτος μεταξύ πρώτων, ο "συντονιστής" Κωνσταντίνου... (στη φωτογραφίες με τις "σημαίες" των καθαρμάτων" αποκεφαλιστών του Συριακού λαού...)
Τι συμβαίνει; Για όλα τα μορμολύκεια της εγχώριας "αριστεράς", την απάντηση βρίσκουμε στις διαπιστώσεις του Θύμιου Παπανικολάου, στο "Ρεσάλτο"... Ιδού: Σχετικά με το «εθνικιστικό ντελίριο» του Τραμπ...  (KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ! Ξεβρακώνει τους Ελληνόφοβους της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς")
Υ.Γ.
Αφιερωμένο...
Για την



Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: