Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Νέο "αστέρι" στη δεξιά! Κάποια Κουλουριώτη, υπερασπιστής των τζιχαντιστών της ΝΔ, τι είδους "σχέσεις" έχει με το Κατάρ;

Γέμισε ο τόπος υπαλλήλους του χαλιφάτου, με τη συνεισφορά των σιωνιστικών "αραβικών" σκοταδιστικών δικτατορικών καθεστώτων.
Τη λένε Εύα... δηλώνει "επιχειρηματίας και πολιτική αναλύτρια, ειδική στη Μέση Ανατολή" κι αναζητεί τον "Αδάμ" της... άλλωστε στην αποικία Ελλαδιστάν είσαι ότι δηλώσεις... και στέλεχος της δεξιάς (ΝΔ). Υποψήφια περιφεριακή σύμβουλος (δείτε πως ονειρεύεται την Αττική: ΕΔΩ). Εζήλωσε δόξα "αριστεράς" Σόρος και ξιφουλκεί υπέρ των αγωνιστών για τον εκδημοκρατισμό της Συρίας και κατά του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ".
Η Εύα Ι. Κουλουριώτη, αγαπάει πολύ τις γυναίκες (δείτε πως αντιλαμβάνεται την απελευθέρωσή της, από φωτογραφία που διαδίδει, με γυναίκες τζιχαντίστριες που ανεμίζουν τις σημαίες των δολοφόνων-αποκεφαλιστών) κι ενημερώνει τη διεθνή κοινή γνώμη, αφού διαθέτει -όπως ισχυρίζεται- και "πηγές" -άραγε τρεχούμενου "νερού";- για το "ρωσικό σχέδιο προβλέπει απομάκρυνση του Bashar Al Assad και τοποθέτηση ενός υψηλόβαθμου αξιωματικού των συριακών ενόπλων δυνάμεων... Τα ονόματα των δύο αξιωματικών, βάσει των πηγών μου, είναι...".
Απλά, αναμασάει -αν δεν της τα έχουν δώσει κι έτοιμα, ή χρησιμοποιούν το όνομά της, λες και πρόκειται για την πρώτη φίρμα του Ελλαδιστάν-, όσα ήθελαν κι ανέμεναν τα "παλικάρια" της Κλίντον και Cia.
Βέβαια, πρόθυμα ελληνικά ΜΜΕ κι "έγκυρα" διδικτυακά μέσα, εκτιμούν τις τεράστιες πολιτικές και διεθνείς αναλύσεις και φυσικά, πάντα για το καλό της "ενημέρωσης" κι όχι μέσω χρηματισμού, αναδεικνύουν αυτό το νέο τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο της ΝΔ.
Κι επειδή πολύ ασχοληθήκαμε με την Εύα και τους Αδάμηδές της... λέμε στους προϊσταμένους της ότι η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα παραμείνει Αδέσποτη κι Αδούλωτη.
Στην ίδια το απλό ερώτημα: Τι σχέσεις έχει με το Κατάρ, κύριο υποστηρικτή των τζιχαντιστών -μαζί με Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Ισραήλ;
Το http://orient-news.net/, που τη "φιλοξενεί", νομίζει πως αγνούμε ποια συμφέροντα εκπροσωπεί και τι ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει;
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: