Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Syrian Grand Mufti in EU Parliament - Θέλουν να μας πείσουν πως πρόκειται για "θρησκευτική διένεξη"... Χρησιμοποιούν κατά το δοκούν και την ισλάμοφοβία... Δείτε τον Μεγάλο Μουφτή της Συρίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...

...όμως, το 2008, όταν ακόμη δεν είχε ξεκινήσει η "αραβική άνοιξη made in USA"
Τότε, ο πρόεδρος Άσαντ δεν ήταν "δικτάτορας"... έγινε όταν υπερασπίστηκε την πατρίδα του από την παγκοσμιοποίηση και τη "νέα τάξη". Όταν αρνήθηκε να σκύψει δουλικά στους νεοαποικιοκράτες Μέρκελ, Ολάντ, Ράντζι, Ομπάμα, τα "αραβικά" δικτατορικά καθεστώτα, το Ισραήλ και φυσικά το αγαπημένο τους παιδί τον φασίστα Ερντογάν (...και "καλά" η εγχώρια δεξιά με το "εκσυγχρονισμένο" ΠΑΣΟΚ, αλλά κι η "αριστερά" Σόρος παίζουν στο ίδιο "γήπεδο": Θέλουν οι πουτάνες (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ και σια) να κρυφτούν κι η χαρά δεν τις αφήνει! Τώρα κατάλαβες;).
Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Ahmad Badreddin Hassoun, σας φαίνεται παράξενος; Τα λόγια του "περίεργα";
Κι είναι ο καλύτερος φίλος και προστάτης των Ελληνορθόδων της Συρίας!
Δείτε... ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού (Βαρθολομαίος) κι ο Ιερώνυμος της μεγαλύτερης ΜΚΟ για "πρόσφυγες", στα 6 χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας και των περισσότερων 2.000.000 εκατομμυρίων Ελληνορθόδοξων, δεν έκαναν ούτε μια -έστω υποκριτική- δήλωση συμπάθειας. Παραμένουν στρατευμένοι, υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ!

17 Σεπτέμβρη 2016, από το "PRESS-GR": Άγιος Γεώργιος Δαμασκού... Γι' αυτό ηττήθηκαν Ε.Ε. & ΗΠΑ στη Συρία! Στην προσευχή και ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Ahmad Badreddin Hassoun, ο θρησκευτικός ηγέτης των Μουσουλμάνων της Συρίας, που χαρακτήρισε δώρο για τη Συρία τους Ελληνορθόδοξους...
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο ιστολόγιο, που βρίσκεται στο: "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: