Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό της ΑΕΚ για την Παλαιστίνη! Ας ελπίσουμε ν' ανεμίσουν δίπλα στη σημαία της Παλαιστίνης κι αυτές του άξονα της Αντίστασης: Χεζμπολά - Συρία των Σελευκιδών του Μ. Αλεξάνδρου!

Σε φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης θα λάβει μέρος η ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρα 14:00, στο... Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων. «Αντίπαλος» των Νέων της ΑΕΚ θα είναι η Orthodox Beitsahour (Κυπελλούχος Ανδρών στην Παλαιστίνη).
Και η ανακοίνωση του δήμου Βριλησσίων:
Ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει εκδήλωση ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών.
Με αφορμή και τη συμπλήρωση 12 ετών από το θάνατο του Yasser Arafat, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Βριλησσίων διεξάγει φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour και την Ομάδα Νέων της ΑΕΚ, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη).
Στο πλαίσιο αυτό, όσοι μαθητές επιθυμούν καθώς και οι γονείς-συνοδοί μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα Basket League ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ώρα προσέλευσης 16.00 & ώρα έναρξης 17.00».
"aek-live"

-
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: