Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η αριστερή-πατριωτική θέση του ΚΚΕ για ενιαία Κύπρο κι ενάντια στη ΝΑΤΟϊκή πρόταση της διζωνικής (διχοτόμησης), προκαλεί αλεργία στον ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου (ΑΚΕΛ)...

-
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Είναι πλέον πασιφανές... μόνον το ΚΚΕ στην Ελλάδα μπορεί να υπερασπιστεί τα Εθνικά θέματα της πατρίδας μας και το κάνει με τη συνέπεια των κομμουνιστών που έπεφταν από τα πυρά των ναζί με την κραυγή "Ζήτω η πατρίδα"!
Η πρόσφατη απόφαση του ΚΚΕ, προκάλεσε ανεπίτρεπτη επίθεση από το ΑΚΕΛ της Κύπρου (σωστότερα ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου), που συντάσσεται με τα διχοτομικά σχέδια των ιμπεριαλιστών για διζωνική-διχοτόμηση!
Χωρίς ντροπή το ΑΚΕΛ εξαπολύει χυδαία επίθεση εναντίον του ΚΚΕ, με ανεπίτρεπτες φράσεις, όπως: "Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ διαπράττει σοβαρό λάθος με την αντικατάσταση της διαχρονικής θέσης του Κόμματος για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με τη θέση για ενιαίο κράτος..."
Στηρίζουμε το ΚΚΕ, μοναδική λύση εξόδου από τα δεσμά της τρόικας και των ιμπεριαλιστών!
Δεν ξεχνάμε το προδοτικό ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν...
Δεν ξεχνάμε τα μαύρα δολάρια για την ενίσχυση του προδοτικού ΝΑΙ...
- Βγάλτε από το νου σας το ξεπούλημα της Κύπρου μας... "αριστεροί" του Σόρος κι υπάλληλοι του 4ου Ράιχ!
- Δεν μπόρεσαν να πουλήσουν την Κύπρο μας... Σημίτης, Καραμανλής, ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος... θα επιτρέψουμε να το κάνει ο Τσίπρας;
Για να μην ξεχνιόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: