Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

...και μην βρεθεί σήμερα κάποιος "δημοσιογράφος" που δεν είναι στο payroll της πρεσβείας των σιωνιστών και μας πει πως ο "πρώτος έλληνας αξιωματικός που έπεσε το '40, ήταν ο Μαρδοχαίος Φριζής"

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Η πολιτεία έχει χρέος να απολογηθεί για την ιστορική διαστρέβλωση που διαπράττει η ίδια με τους εκπροσώπους της, είτε από ηλιθιότητα, είτε επειδή τη χώρα κυβερνάει το σιωνιστικό λόμπυ!
Από το Δημοτικό Σχολείο, αλλά και σε κάθε επίσημη επέτειο ή ιστορική αναγωγή, μας διαπαιδαγωγούν (πλύση εγκεφάλου) και μας καρφώνουν στο μυαλό ότι...ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που έπεσε ηρωικά στη Μάχη της Πίνδου ήταν ο εβραϊκού θρησκεύματος Συνταγματάρχης Μαρδοχαίος Φριζής”.
Πως και γιατί μας ενδιαφέρει το «θρήσκευμα» του υποτιθέμενου πρώτου έλληνα αξιωματικού που έπεσε ηρωικά;…
Τυχαία μας πιπιλίζουν το μυαλό με τα περί εβραϊκού θρησκεύματος ή έγινε μια πλύση εγκεφάλου που σχετίζεται με τον σιωνισμό-ναζισμό;
Μήπως επιδιώκεται μέσω ενός θρησκεύματος η αθώωση των εγκλημάτων που διαπράττονται και τώρα, το ξέπλυμα του σιωνισμού και του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος που δολοφονεί καθημερινά στην κατεχόμενη Παλαιστίνη;
Και το βασικότερο, γιατί ψευδώς η ελληνική Πολιτεία διαστρεβλώνει την ιστορική πραγματικότητα;
Φίλιππος Πετσάλνικος, Πρόεδρος της Βουλής, 30 Γενάρη 2012: «Είναι γνωστό, άλλωστε ότι ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που έπεσε ηρωικά στη Μάχη της Πίνδου ήταν ο εβραϊκού θρησκεύματος Συνταγματάρχης Μαρδοχαίος Φριζής.»…
Κι από κοντά ο Μάρτης, που δεν λείπει από την Σαρακοστή, ο κ. Παπούλιας: (Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Παπούλιας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: