Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Παρασημοφόρησαν τους διοικητές της Παλαιστινιακής "Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ", για την ανδρεία τους στις μάχες στο Χαλέπι... Oι "προοδευτικές συλλογικότητες", για ποιους θα διαδηλώσουν στις 20 Οκτώβρη στην Αθήνα; Για τους υπερασπιστές του νέου Στάλινγκραντ στο Χαλέπι ή για τη διάσωση των δολοφόνων-μισθοφόρων;

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Palestinian commanders of Liwa al Quds (Brigade in Syria) decorated by Russia for their tremendous bravery and skill in helping reclaim Aleppo.
- Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... Jerusalem Brigade: Στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων!
«Εμείς, η Ταξιαρχία Al Quds στο Χαλέπι θα κόψουμε τα κεφάλια αυτών που δεν έχουν καρδιά στα στήθη, αυτών των ανδρείκελων... Αυτών που θέλησαν να δείξουν την ανδρεία τους σφαγιάζοντας ένα παιδί στην πιο τρυφερή του ηλικία... Αυτών των υπανθρώπων που τους αποκαλούν μετριοπαθείς... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!»
- Κι ο ιμάμης Moaz al-Khatib, "ηγέτης" της συριακής αντιπολίτευσης, στην κηδεία του Χασάπη της Κανά...
Oι "προοδευτικές συλλογικότητες", για ποιους θα διαδηλώσουν στις 20 Οκτώβρη στην Αθήνα;
Για τους υπερασπιστές του νέου Στάλινγκραντ στο Χαλέπι ή για τη διάσωση των δολοφόνων-μισθοφόρων;
 
 
 
Ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις, γνωρίζει πως Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: