Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχει ένα στέλεχος της ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη, που θα πει όχι σ' αυτή την εθνομηδενιστική ξεφτίλα, το ξεπούλημα στη νέα τάξη;

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Θανάσης Κούρκουλας, Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑ.Ε.

Η κινητοποίηση γίνεται την ώρα που στη Συρία συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στο Χαλέπι με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά από τους βομβαρδισμούς ρωσικών και συριακών δυνάμεων... (χθες)
 
Τι θέλει να μας πει ο "ποιητής" της ΛΑ.Ε.;
Μάλλον είναι ο ίδιος "ποιητής" της ΛΑ.Ε. (Σεπτέμβρης 2015: Εκφράζει πολιτικά τη "Λαϊκή Ενότητα" η αυριανή της εκδήλωση με τη ΔΕΑ υπέρ των ΝΑΤΟϊκών θέσεων της ΔΕΑ;)
Καλά... αναρωτιόμαστε... πως ο "ποιητής" έπεισε τη ΛΑ.Ε. (για τον Ήσυχο γνωρίζαμε κι ελπίζαμε ότι θα είχε άλλαξει γνώμη)... πως έχει δίκιο και δεν γνωρίζουν, λαθεύουν, είναι ιμπεριαλιστικά: τα δύο (2) κομμουνιστικά κόμματα της Συρίας (συμμετέχουν κι αυτά στην "ιμπεριαλιστική" κυβέρνηση του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ"), η Χεζμπολά, το Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου, το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, όλα τα ευρωπαϊκά κομμουνιστικά κόμματα (φυσικά όχι αυτά της "ανανεωτικής αριστεράς", της "κοινωνίας των πολιτών" του Σόρος και Cia)...
Ευτυχώς που γνωρίζει ο Λαφαζάνης κι η παρέα του...
Εμείς... ως ένα ασήμαντο ιστολογοφόρο, με 9 απλούς πολίτες ως συντάκτες, κατανιοήσαμε πως αυτό το μόρφωμα που εμφανίστηκε ως "αριστερή" απόσχιση του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένας νεοταξικό φερετζές του συστήματος, που όσο κι αν θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί -ουσιαστικά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ- να απογαλακτιστεί και να εγκαταλείψει τις εθνομηδενιστικές πολιτικές της μαμάς ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα.
Είχαμε διαπιστώσει και προσφάτως πως κάτι συμβαίνει στην ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη: Πάσχουν από πολιτική σχιζοφρένεια εκεί στη ΛΑ.Ε.;
Κι ο "ποιητής" της ΛΑ.Ε. έχει άποψη και για την Κύπρο: Διζωνική (διάβαζε διχοτόμηση)... να ζήσουν αδελφωμένοι χωρίς "ιμπεριαλιστές" κι "εθνικισμούς"... θέλουν να ξεχάσουμε την τουρκική εισβολή και κατοχή της Νήσου, με την υποστήριξη των ΗΠΑ; 20 Ιούλη 1974... κι ερχομός του φονιά των Λαών Ομπάμα, το Νοέμβρη στην Αθήνα, προετοιμάζεται από τα εθνομηδενιστικά ερπετά (με μανδύα "αριστερών") ως "ρεαλιστική λύση"!
Σ' όλους αυτούς -με την επισήμανση πως δικαιώθηκε το ΚΚΕ που διέγραψε τέτοιοα υποκείμενα, όπως Κοτζιάς, Λαφαζάνης, Δραγασάκης και σια- απάντηση δίνει ο Γκεόργκι Δημητρόφ... επίκαιρος όσο ποτέ, για τις εθνομηδενιστικές λινάτσες της "ανανεωτικής" (ιμπεριαλιστικής) "αριστεράς"...
Η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτός ο μαρτυρικός λαός, η κυβέρνηση σοσιαλιστών, κομμουνιστών, πατριωτικών δυνάμεων δεν σας έχουν ανάγκη! Διαλέξατε στρατόπεδο: τη "νέα τάξη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: