Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Απόψε ο Εσπερινός εορτασμού της υψώσεως του Σταυρού στη Συρία... προεόρτια ανάστασης της γης των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"
 

Απόψε... μεγάλη Χριστιανική γιορτή της Ορθοδοξίας στην Αδούλωτη κι Αδέσποτη Συρία!
Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος... νόμισαν πως εγκαταλείποντας τοους περισσότερους από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους της Συρίας θα τους έστελναν στους δουλέμπορους του Ερντογάν και "πρόσφυγες" για να μεγαλώσει η μπίζνα του χρυσωρυχείου "μετανάστες..΄. πως θα αυξηθούν τα "ευρωπαϊκά κονδύλια".
Εκεί, στη μαρτυρική Συρία, τους Ελληνορθόδοξους προστάτευσε ο "δικτάτορας" Άσαντ, οι Μουσουλμάνοι μαχητές της Χεζμπολά, οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης, οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες Αντίστασης... και δεν έχουν ανάγκη κανέναν εκπρόσωπο της νεοναζιστικής "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας".
Δεν έχουν ανάγκη τις κυβερνήσεις της μνημονιακής αποικίας Ελλάδα...
Η Νίκη έρχεται κι είναι δική τους!
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: