Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας κι ο Ρέντζι, είναι παραδείγματα προς αποφυγή! Ευτυχώς μας παίρνουν είδηση και στην Ευρώπη...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"
Κι ενώ στην Ελλάδα το ΑΠΕ του Κοτζιά (διευθυντής Ψύλλος) μας ταΐζει σανό περί συνεργασία του Νότου και πως έχει εξοργιστεί ο δοτός πρωθυπουργός της Ιταλίας Renzi... η αλήθεια δεν μπορεί να αποσιωπηθεί!
Ρε λινάτσες του "left.gr" (Βαθιά δυσαρέσκεια Ιταλίας για την αδράνεια της Ευρώπης στο προσφυγικό)... ρε μαθητές του Γκαίμπελς... κατασκεύαζετε "ειδήσεις" μέσω ιστοσελίδων και μετά τις πουλάτε σανό... Στην Μπρατισλάβα δεν υπήρξε καμία δυσαρέσκεια! Απλώς δεν κλήθηκε ο σύντροφος σας Renzi στην... συνέντευξη τύπου.
Όπως και δεν έχει προσκληθεί την Τετάρτη στο Βερολίνο...
Πάρτε να έχετε από τον ευρωβουλευτή Marco Valli, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος 5 Αστέρων (του Beppe Grillo) στην ευρωβουλή:
Όποιος αγωνίζεται εναντίον της λιτότητας χωρίς να θέτει στη συζήτηση το Ευρώ και την Ένωση, δεν έχει περιθώρια διαπραγμάτευσης. Ο Τσίπρας κι ο Ρέντζι, είναι παραδείγματα προς αποφυγή!
Marco Valli - Portavoce M5S Parlamento europeo
Chi lotta contro l'austerità senza mettere in discussione Euro ed Unione non ha margini di trattativa. Tsipras e Renzi due esempi da non seguire.

* Κι εκεί στη ΛΑΕ με τον ερωτά σας για τον νεοφιλελεύθερο Fassina, το "αριστερό" στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Ο Κύκνος που έγινε Chicken... ξανά Κύκνος;), όπως και... (Μυαλό δεν βάζουν στη ΛΑΕ... Τι δουλειά έχει o Νίκος Χουντής στους σχεδιασμούς του Κόμο και του νέου ΣΥΡΙΖΑ; Ετοιμάζουν ένα νέο μαξιλάρι για το 4ο μνημόνιο...) και μαζέψτε τον "αριστερό" Πριμηκύρη, που χαρακτηρίζει τον Beppe Grillo εκπρόσωπο της αστικής τάξης (Όταν για να γίνεις Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού γλείφεις τον Τσίπρα, αν και το παίζεις "αριστερή πλατφόρμα" και... χαρακτηρίζεις τον Beppe Grillo εκφραστή της "εθνικής αστικής τάξης", δεν είσαι γελοίος αλλά μαλάκας!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: