Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη, αλήθειες και ψέμματα...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο Sibilla"


Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ:
Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Πάνος Μαντάς (Μιλάνο), Γιώργος Λιάνης (ΟΧΙ ο δημοσιογράφος), Γιώργος Τσουγιόπουλος, Σωτήρης Κωστόπουλος, 'Ακης Τσοχατζόπουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος κι εγώ... "Κατ έντολήν" του αρχηγού του ΠΑΚ Ανδρέα Παπανδρέου να μαζευτούν οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, Αύγουστος του 1974 στο Μόναχο... Διακήρυξη να φτιάξουμε μαζικό Σοσιαλιστικό-Απελευθερωτικό φορέα στην Ελλάδα, μόλις έχει...
πέσει η δικτατορία...
Τα υπόλοιπα περιττεύουν...

Γράφω συνεχώς, θα συνεχίσω...
Μετά το Πολυτεχνείο, κάναμε την Συμφωνία με τις λεγόμενες "ένοπλες" Οργανώσεις: "Εμπρός γιο μια νέα Συμμαχία".. το γράφω λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τι ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟΤΕ..
Να μην ξεχάσω και τούτο επειδή σε ένα δημοσίευμα το πρωί, είδα κάτι γα μία μάζωξη στην Γερμανία 80 ατόμων. Σας λέω λοιπόν΅ΣΤΗΝ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ που έγινε στην ΦΡΑΓΚΟΥΡΤΗ στις 4 Αυγούστου (ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ 2 πράγματα: 1. Να κατεβούμε στην Ελλάδα για να φτιάξουμε μαζικό Σοσιαλιστικο-Απελευθερωτικό Φορέα, και 2. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ το ΠΑΚ.

2 σχόλια:

felix είπε...

Καραμπινάτες αλήθειες!!!

felix είπε...

Καρταμπινάτες αλήθειες. Κρατήστετες ορθιες ,γιατί οι ...ιμιτασιόν θα τις μαγαρίσουν και αυτές.
Ιορδάνης Βέροια.