Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΣΟΚ! Ο εκδότης Α. Δελατόλας είναι χρήστης Αμφεταμινών, κόκας, ψυχοδιεγερτικών, brain doping και λαμβάνει «καλμαριστικά»!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο Sibilla

Ο εκδότης της εφημερίδας το "ΠΟΝΤΙΚΙ", ο κύριος Α. Δελατόλας είναι χρήστης Αμφεταμινών, κόκας, ψυχοδιεγερτικών, brain doping και λαμβάνει «καλμαριστικά»!
Η αποκάλυψη, που έκανε τον γύρο της Ελλάδας, έγινε από...
ανώνυμη «πηγή»... και πρέπει να αφορά την ψυχολογική του κατάσταση, αναφορικά με παλιές "υποθέσεις" του με τη δικαιοσύνη...
Σχετικά:
- Για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος καλείται να απολογηθεί ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας , ενώ την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γιώργου Κυριακίδη, υιού του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη ο οποίος υπήρξε ο «εξ απορρήτων συνεργάτης» του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
- ΣΟΚ - Εφοπλιστής ταίζει δημοσιογράφους - Ο Οικονομέας τσέπωσε 400.000 ευρώ και ο Δελατόλας-Το-Ποντίκι δάγκωσε 1,5 εκατομμύριο
Βέβαια, ο κ. Αντώνης Δελατόλας, είναι νομοταγής φορολογούμενος πολίτης (έγινε εκδότης με τον ιδρώτα της δουλειάς του και φορολογημένα χρήματα) και όλα τα παραπάνω είναι αντιγραφή της σχετικής ενημέρωσης που κάνει για τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορές. Η δική μας "είδηση" είναι ταυτόσημη μ' αυτή της εφημερίδας του, απλώς με αλλαγμένους πρωταγωνιστές..
Πως έχει το θέμα;
Η Πιονγκγιάνγκ, πραγματοποιήσε δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από υποβρύχιο...
Οι ΗΠΑ και το προτεκτοράτο Νότια Κορέα γνωρίζουν πολύ καλά πως τώρα δεν μπορούν να έχουν ήσυχο ύπνο... Οι κύριε πόλεις των ΗΠΑ μπορούν να γίνουν στάχτη...
Ο "τρελός δικτάτορας" Kim Jong Un (έτσι δεν τον εμφανίζουν κάθε τόσο τα έγκυρα ΜΜΕ;), δήλωσε "Τώρα οι ΗΠΑ είναι κάτω από τη γροθιά μας".
Έτσι ξεκινάει εκ νέου το σενάριο του τρελού, για να έχουν την κοινή γνώμη προετοιμασμένη, σε περίπτωση που κάποιος πραγματικά τρελός, η τρελή, πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκινήσει επίθεση...
Και τι δεν έχουν γράψει τα ΜΜΕ που ελέγχει η Cia σ' ολόκληρο τον πλανήτη...
Τρώει μωρά παιδιά, σκότωσε στρατηγό γιατί χασμουρήθηκε σε ομιλία του, ταϊζει σκύλους τους πολίτες που πεινούν και διάφορες αηδίες... που αναπαράγουν οι δημοσιογραφικές πόρνες του πλανήτη.
Τώρα... ο "δημοσιογράφος"  ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΛΟΥΠΗΣ, στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 1930 στις 18-08-2016, μας διαφωτίζει: Εργασιακός Μεσαίωνας με φουλ ντόπα 
"Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο ένας ουρανοξύστης 70 ορόφων στην Πιονγκγιάνκ, διέταξε να χορηγείται στους εργάτες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ώστε οι εργάτες να αντέχουν τα εξαντλητικά ωράρια. 

Η αποκάλυψη, που έκανε τον γύρο του κόσμου, έγινε από ανώνυμη «πηγή», μέσα από την κατασκευαστική εταιρεία, στο Radio Free Asia στις 10.8.2016 και η αντίδραση της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα Human Rights Watch ήταν άμεση."
Έτσι κι εμείς, με ανώνυμη "πηγή" μάθαμε για τον Δελατόλα... κι ακολουθούμε τη δική του "δημοσιογραφική δεοντολογία"...
Αυτός μπορεί να γράφει, εμείς όχι;
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι φίλος μας, αλλά ρε αλήτες, υπάρχουν και όρια!
Τρελός ο Σαντάμ, τρελός ο Άσαντ, τρελός ο Μιλόσεβιτς, τρελός ο Καντάφι... άντε και γαμηθείτε εσείς οι "λογικοί" παντελονάτοι! 
Περισσότερα για τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: