Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παραμέρισε όλα τα προσχήματα! Αφαίρεσε από την επίσημη επετειακή της ανακοίνωση για τη Λαϊκή Εξέγερση του Νοέμβρη την «αμερικανοκίνητη Χούντα» & "κυβέρνηση του Μνημονίου"... Έχει τέλος ο κατήφορος; Τώρα κατάλαβες αριστερέ πόσο ξεφτιλίζουν ένα κόμμα με ιστορία και αγώνες; Τι σήμαιναν οι εντολές από το "εβραϊκό αμερικάνικο κονγκρέσο", το Κόμο, η υπεράσπιση των "εξεγερμένων" στη Συρία,ο πάπα, ο αριστερός Πέρες;

Σχετικό:  Μετά το εβραϊκό κογκρέσο και το σκληρό νεοφιλελεύθερο λόμπυ στις ΗΠΑ, η επιλογή υποψηφίων σύμφωνα με τις υποδείξεις των σιωνιστών, το Κόμο και τη λίστα Μπίλντεμπεργκ (βλεπε Σπινέλλι) στην Ιταλία... το κερασάκι στην τούρτα! Να που ο πάπας, μετά τη συνάντησή του με τον εγκληματία πολέμου Πέρες... θα συναντηθεί με τον Τσίπρα... Bέβαια, στην "Αυγούλα" ξεχνάνε ότι πρώτος αριστερός ηγέτης με τον πάπα ήταν ο Φάουστο Μπερτινότι, ΓΓ τους αδελφού κόμματος "Κομμουνιστική Επανίδρυση", που μετά την πολυθρόνα του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας το έκανε πιο δεξιό κι από τον Μπερλουσκόνι, αλλά κι ο Νταλέμα, ΓΓ του ΚΚΙ και κατόπιν πρωθυπουργός... Ρε Πριμηκήρη, μην τα κρύβεις, με την ελπίδα να είσαι βολευτής κι εσύ!

Απίστευτο! Ο ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε από ανακοίνωση του για το Πολυτεχνείο την «αμερικανοκίνητη Χούντα»...
Απίστευτο! Με αφορμή την 41η επέτειο από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε δελτίο Τύπου που ξεκινούσε με αναφορά στην "αμερικανοκίνητη Χούντα" του 1973, ενώ έκανε λόγο και για την κυβέρνηση του Μνημονίου που πραγματοποιεί μια ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα της πλειοψηφίας της κοινωνία.
Λίγο αργότερα όμως η Κουμουνδούρου έστειλε Ορθή Επανάληψης του δελτίου Τύπου για το Πολυτεχνείο έχοντας αφαιρέσει την «αμερικανοκίνητη Χούντα» και την «κυβέρνηση του Μνημονίου».
Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ


Η Ορθή Επανάληψη

κλικ στις φωτο για καλύτερη ανάγνωση
Μέσω "PRESS-GR"

Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: