Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σ. Κ. της "Ελευθεροτυπίας" νομίζει ότι οι αναγνώστες της εφημερίδας είναι όλοι μαλάκες ή αμαθείς... ή αρθρογραφεί σε διατεταγμένη Υπηρεσία;


Ο Σ. Κ. στην σημερινή "Ελευθεροτυπία" ξεπερνάει τον Γκέμπελς, ειδικά όταν προσπαθεί να μα εμφανίσει όλους ως "κυβερνητικούς μηχανισμούς", αναφορικά με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα ως μαθητή -όχι ως εισηγητή αναλυτή- νστη στοά που οι νεοφιλελεύθεροι σχεδιάζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές των τραπεζιτών για την επόμενη δεκαετία.
Δείτε τι γράφει η "Ελευθεροτυπία":

Στην Ιταλία και πάλι

Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti-The European House, που ξεκινούν σήμερα στο Τσερνόμπιο, δίπλα στην πανέμορφη λίμνη του Κόμο. 
 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει αύριο στον κύκλο των συζητήσεων με θέμα «Η ατζέντα για να αλλάξει η Ευρώπη» και στη συνεδρία με ειδικό τίτλο «Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη». Είναι η πολλοστή φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα όπου παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως άλλωστε έδειξε και η εκλογική επιτυχία του σχηματισμού των αριστερών οργανώσεων, που φέρει το όνομά του. Οσον αφορά τα περί «Μεσογειακής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που ακούστηκαν, προφανώς ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού των κυβερνητικών επικοινωνιακών μηχανισμών.
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: