Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η Δούρου στο δρόμο του Καμίνη; Έχει ξεχάσει ότι είναι Περιφερειάρχης ή έχει δεσμεύσεις και συνεχίζει να στηρίζει τον “αριστερό” εγκληματία πολέμου Πέρες, τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους στη Συρία, την «αραβική άνοιξη made in USA-Israele»;

Ούτε μια δήλωση δεν έχει κάνει η λαλίστατη κυρία Δούρου για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού!
Μήπως η Περιφερειάρχης οφείλει μια ελάχιστη αυτοκριτική για όσα κατά καιρούς υποστήριζε και τη νατοϊκότερη των νατοϊκών θέσεις που έχει εκφράσει;
Ξεχνάει όσα υποστήριζε για τους αποκεφαλιστές τρομοκράτες, τους Νατοϊκούς μισθοφόρους στη Συρία; 
Ξεχνάει τις δηλώσεις της για τους φονιάδες των λαών Πέρες και Ομπάμα;
Κατανοητή η σχέση του σιωνιστή Καμίνη με το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς, του προέδρου της "σοσιαλιστικής" διεθνούς Γ. Παπανδρέου, της δωσίλογης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά η κυρία Δούρου ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπεύθυνη εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν υπάρχει στην Ευρώπη Περιφερειάρχης ή Δήμαρχος, προοδευτικός ή συντηρητικός -αλλά όχι σιωνιστής ή εξαρτώμενος από το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώτος-, που δεν έχει κάνει δηλώσεις και δεν έχει υψώσει την Παλαιστινιακή σημαία σε Περιφέρειες και Δήμους, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην γενοκτονία των Παλαιστίνιων.
Μήπως η απουσία της από το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού περιλαμβάνεται σε δεσμεύσεις που έχει αναλάβει;
Τι συμβαίνει;
Σχετικά που προβληματίζουν σοβαρά:
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: