Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Το μάθανε το ποίημα στο νέο ΠΑΣΟΚ... να πέφτει πλούσιος μισθός κι επιδοματάκια προνομίων... κι ας κάνουμε δηλώσεις εκτόνωσης! Αντί να βγάζουν ανακοινώσεις και να ζητούν συσκέψεις οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Ομάδα Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ θα έπρεπε να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ από την Ομάδα αυτή!

Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ μας ενημερώνει πως μετά τη συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα, τις δηλώεις και σια... τώρα προχώρησε σε νέα επαναστατική πολιτική για την στήριξη του Παλαιστινιακού αγώνα: Κοινή δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μελών της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ της Βουλής
Κι είναι τόσο ανόητοι, σωστότερα ηλίθιοι, που στη "δήλωσή" τους τι γράφουν; "Να σταματήσει ο βομβαρδισμός αμάχων, σχολείων και νοσοκομείων από το Ισραήλ"! 
Δηλαδή ρε βολευτάδες, μπορεί εκτός σχολείων, νοσοκομείων κι αμάχων, να βομβαρδίζουν οι σύντροφοι του αριστερού Πέρες τους μαχητές της Ενωμένης Παλαιστινιακής Αντίστασης;
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: