Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τα τελευταία δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ στη συγκυβέρνηση... έφερε σοσιαλισμό στην Ελλάδα! Κι όμως, τα νεοφιλελεύθερα πουλητάρια το ισχυρίζονται με επίσημη ανακοίνωσή τους!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Χωρίς να έχουν τσίπα, χωρίς να ντρέπονται, τα γερμανοτσογλάνια που τους παρέδωσε τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που εγκατέστησε το ΔΝΤ στην πατρίδα μας, ανακοίνωσαν:
"Tις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες προχώρησε κατά την περίοδο από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2014, σε "θέματα που αφορούν άμεσα στον πολίτη", επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη"...
«1) μέτρα για την ανακούφιση των ανέργων,
2) μέτρα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,
3) μέτρα για προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας,
4) παρεμβάσεις- πρωτοβουλίες για το Ασφαλιστικό,
5) θέματα Υπουργείου Εργασίας,
6) παρεμβάσεις για θέματα Υπουργείου Υγείας,
7) πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις για Φορολογικά θέματα,
8) θέματα μικρομεσαίων - αγοράς,
9) θέματα αγροτών,
10) Ανθρώπινα Δικαιώματα - Προστασία του Πολίτη,
11) άλλες σημαντικές κοινωνικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για τους πολίτες από Κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ,
12) πρωτοβουλίες για τα προβλήματα των Δημόσιων Υπαλλήλων.
Στις παρεμβάσεις/πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η πρόταση νόμου για ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και μακροχρόνια ανέργων και την προστασία 200.000 υφιστάμενων θέσεων εργασίας, καθώς επίσης και το μέτρο δημιουργίας 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας, η δημιουργία Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης με πρόταση του κ. Βενιζέλου.
Επιπλέον, με πρόταση νόμου προτάθηκαν μέτρα για εξαίρεση ατόμων με βαριές αναπηρίες από τις μειώσεις των συντάξεων και από τη μη χορήγηση του ΕΚΑΣ σε αναπήρους κάτω των 65 ετών, αλλά και επέκταση της κάλυψης για παροχές υγείας των ανασφάλιστων ανέργων και επαγγελματικών που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους, ενώ με πρωτοβουλία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Εργασίας προωθείται ο θεσμός του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος».
Δεν  είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!
Πρόκειται για πραγματική ανακοίνωση του επίσημου ΠΑΣΟΚ!
Έχουμε σοσιαλισμό και δεν το πήραμε είδηση!
Ρε γερμανοτσογλάνια, δεν ντρέπεστε;
Μαυρίστε τους, ξεσκίστε τους νεοφιλελεύθερους μιζωμένους τραπεζοϋπαλλήλους του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: