Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ναζιστική ΕΕ 2014: Το φασιστικό καθεστώς της Ουκρανίας απαγορεύει την είσοδο σε δικαστική αίθουσα που δικάζεται δημοσιογράφος, ακόμη και σε παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη...

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Σήμερα η χούντα της Ουκρανίας δίκασε τον δημοσιογράφο Konstantin Dolgov, τον οποίο συνέλαβαν την ημέρα του Πάσχα με την κατηγορία εμπρησμού bancomat της τράπεζας του ολιγάρχη
Kolomojskij.
Οι δικαστές -κι εκεί ίδιοι μ' αυτούς που έχουμε εδώ, όπως τους περιέγραψε ο ΓΓ της κυβέρνησης- απαγόρευσαν την είσοδο κοινού στην δικαστική αίθουσα, αλλά και στους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
Επίσης εκδίωχθηκε από τα δικαστήρια η σύντροφος του δημοσιογράφου Alla Aleksandrovskaja, Γενική Γραμματέας Περιφέρειας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, η οποία προσφέρθηκε να πληρώσει εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκιση του συντρόφου της!
Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!

Η μητέρα του Konstantin Dolgov χαιρετάει το γιό της πριν εισέλθει στην αίθουσα των δικαστών της χούντας... οι αστυνομικοί έχουν και σκυλιά για να μην πλησιάζουν "ανεπιθύμητοι" στις "δίκες"!
Αυτή τη "δημοκρατία" εγκαθίδρυσαν με πραξικόπημα ΗΠΑ & ΕΕ και τη στηρίζει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: