Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αυτά τα σιωνιστικά-ναζιστικά ανθρωποειδή... υποστηρίζει η ναζιστική ΕΕ κι η Ελλάδα της Μέρκελ

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Ραγίζουν oι ανθρώπινες καρδιές…
Ευφραίνονται τα σιωνιστικά-ναζιστικά ανθρωποειδή…
Ποιος άνθρωπος;
Ο Παλαιστίνιος, στη Shufaat, κατεδαφίζει το ίδιο του το σπίτι. Το σπίτι που έχτισε με τα χέρια του, που στεγάζει τη φαμίλια του, τα παιδιά του, τους γονείς του. Το σπίτι του σε δικό του ιδιόκτητο οικόπεδο, στη γη του που από αιώνες, πάππου προς πάππου ανήκει στην οικογένειά του, στην σημερινή κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Πως μπορεί να νοιώθει κάποιος που καταστρέφει το παιδικό δωμάτιο των παιδιών του;…
Ο στρατός του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος εξέδωσε διαταγή: «Το σπίτι πρέπει να κατεδαφιστεί! Ο εκλεκτός του Θεού λαός έχει ανάγκη την περιοχή για να εγκαταστήσει αποίκους εβραίους!
Ο παλαιστίνιος κατεδαφίζει ο ίδιος το σπίτι του! Γιατί άραγε;
Γιατί τα σιωνιστικά γουρούνια βγάζουν κι από τη μύγα ξύγκι!
Αν το σπίτι γκρεμιστεί από τις μπουλντόζες του ναζιστικού στρατού, οφείλει να πληρώσει την κατεδάφιση και το "έργο" ο Παλαιστίνιος ιδιοκτήτης. Αν δεν έχει να πληρώσει την καταστροφή του δικού του σπιτιού πρέπει να φυλακιστεί!
Γι’ αυτό ο σιωνισμός δεν καταλαβαίνει καμία άλλη «γλώσσα» απ’ εκείνη των όπλων! Μόνον ο ένοπλος αγώνας μπορεί να του δώσει πίσω τη γη του, την πατρίδα του, το σπίτι του!
Είδηση και φωτογραφία από τον Ομάρ, φίλο, αδελφό και σύντροφο!

•  Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μεριά… είστε ακόμη υπνωτισμένοι από τη σιωνιστική σας συνιστώσα; Επιμένετε ότι ο εγκληματίας πολέμου Πέρες είναι αριστερός, οι Νατοϊκοί τρομοκράτες στη Συρίας επαναστάτες, τα μνημονιακά σούργελα της “Repubblica” στην Ιταλία αριστεροί;…
Επιμένετε να μετατραπεί η Κύπρος σε κοινότητα (διζωνική ομοσπονδία), μούγκα για τη Μακεδονία και να σας υποδεικνύει το σωνιστικό ΚΙΣ ποιοι θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιοί σας...
Και μετά ν’ αναρωτιέστε γιατί οι ψηφοφόροι (όχι τα διαχρονικά λαμόγια-«στελέχη») του ριζοσπαστικού ΠΑΣΟΚ σας έχουν γυρίσει τις πλάτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: