Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

To νεοφιλελεύθερο μνημονιακό γερμανοτσογλάνι του ΣΥΡΙΖΑ σε διατεταγμένη Υπηρεσία! Ας μας πουν εκεί στο νέο ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ) τι σκατά βιολί είναι τούτο με τα μνημονιακά τσογλάνια που έχουν περιθάλψει κι αν είναι τέλος πάντων υπέρ ή κατά των Μνημονίων!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
ΒΟΜΒΑ Τατσόπουλου στον ΣΚΑΙ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές και θα συνεχίσουν... μνημονιακά
Ο Π. Τατσόπουλος δήλωσε στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ οτι εκτιμήση του είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα προχωρήσει πιθανότατα σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!
Το πήγε μάλιστα και ενα βήμα παραπέρα λέγοντας οτι αναγκαστικά χωρίς αυτοδυναμία του κόμματος του (κάτι που είναι βέβαιο) θα συνεχιστεί ένα είδος μνημονιακής πολιτικής!
Παράλληλα προέβλεψε οτι είναι απίθανη μια συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε οτι σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα παραιτηθεί άμεσα!
Η ατάκα του Ευαγγελάτου τα είπε όλα: "Όποιος και να βγαίνει πρώτος στις εκλογές, πάντα το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνά".
"ΤΟ ΧΩΝΙ"
Σχετικά με τον Μητσοτάκη του ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλο πηδηχταρά:
- To νεοφιλελεύθερο μνημονιακό γερμανοτσογλάνι του ΣΥΡΙΖΑ, ο γλείφτης των "εκσυγχρονιστών" του Σημιτισμού, ξαναχτύπησε: "Ούτε για αστείο συνεργασία με Καμμένο – Δεν ταιριάζω με Λαφαζάνη"! Πως μπορείς "διανοούμενε" του κώλου που κοκορεύεσαι ότι "πήδηξες τη μισή Αθήνα" να μιλάς για τον Πάνο Καμμένο & και την αντιμνημονιακή αριστερά; Ούτε τ' αρχίδια του Πάνου Καμμένου δεν μπορείς να γλείψεις, όπως έκανες με τους κηπουρούς του Σημίτη... Με τέτοια νεοφιλελεύθερα τσόκαρα περιμένει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: