Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η λιονταρίνα Ρόδος (Rhode Qasim) μόλις αποφυλακίστηκε… εξαπόλυσε το μήνυμα αλληλεγγύης στη Συρία!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Οι κατοχικές δυνάμεις του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος είχαν συλλάβει στην κατεχόμενη Χεβρώνα την Παλαιστίνια (Ρόδος) Rhode Qasim, για την δραστηριότητά της υπέρ της Συρίας.
Η συντρόφισσα Ρόδος είναι στέλεχος της Παλαιστινιακής Επιτροπής Υποστήριξης κι Αλληλεγγύης της Συρίας, που δίνει τη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης.
Μια παράνομη σύλληψη από ένα παράνομο κατοχικό καθεστώς.
Δεκάδες οι διαμαρτυρίες από ολόκληρο τον κόσμο, εξαιρουμένης της Ελλάδας, μιας και η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όχι μόνον απαιτεί την αποχώρηση του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της Συρίας, όχι μόνον απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, αλλά αναγνώρισε την Αλ Κάιντα ως κυβέρνηση των «επαναστατών» που θα εκδημοκρατίσουν τη Συρίας. Η ίδια ένοχη σιωπή κι από τον ΣΥΡΙΖΑ, την αξιωματική αντιπολίτευση που ερωτοτροπεί με τους «επαναστάτες» της Αλ Κάιντα, μιας και η επικεφαλής της εξωτερικής του πολιτικής είναι θιασώτης και θαυμάστρια του Πέρες και Ομπάμα.
Ένοχη σιωπή κι από τους δημοσιογράφους Υπηρεσίας…
Κι όμως, η συντρόφισσα Ρόδος, μετά τη διεθνή κατακραυγή αφέθηκε σήμερα ελεύθερη.
Και τι μεγάλη λιονταρίνα είναι; Έξω από τις φυλακές ανέμισε το μήνυμα αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: