Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! Quirico: Piccinin... Τα χημικά αέρια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Άσσαντ! Δήλωση των απαχθέντων στη Συρία που απελευθερώθηκαν σήμερα… Εδώ τελειώνει το παραμύθι κι ο γερμανοτσόγλανος Βενιζέλος οφείλει -αν φοράει παντελόνια- να παραιτηθεί!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

«Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού». Έτσι δηλώνει κατηγορηματικά ο Pierre Piccinin, βέλογος καθηγητής, στο RTL-Tvi, επισημαίνοντας ότι μαζί με τον ιταλό δημοσιογράφο Domenico Quirico –ήταν όμηροι των “ανταρτών” στη Συρία κι απελευθερώθηκαν σήμερα- άκουσαν συνομιλία των εξεγερμένων (διαβάστε των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).
Ο Piccinin και ο Quirico είναι απόλυτα «ΣΙΓΟΥΡΟΙ» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των «επαναστατών», αυτών των ανθρωπόμορφων εγκληματιών για τους οποίους ο φονιάς Ομπάμα κι από κοντά ο Ε. Βενιζέλος διαβεβαίωναν τη διεθνή κοινότητα σίγουροι για τη χρήση χημικών από τη Συρία.
Ο ψεύτης Βενιζέλος οφείλει να παραιτηθεί, γιατί λειτούργησε ως όργανο ξένων δυνάμεων εμπλέκοντας τη χώρα μας σε πολεμικά δολοφονικά παιχνίδια. Αν υπάρχει ένας δικαστής έντιμος, οφείλει να ασκήσει δίωξη στον κ. Βενιζέλο και να απιτήσει την κατάθεση στοιχείων για τις δηλώσεις του ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, διότι πρόκειται για δήλωση-εθνικής προδοσίας.
Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: