Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

O Bαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος εγκατέλειψαν τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας για να μην χαλάσουν τη φιλοπόλεμη πολιτική Βενιζέλου-Ερντογάν! Απόψε ο Πάπας με την ημέρα νηστείας εναντίον της επέμβασης στη Συρία συγκλονίζει τον πλανήτη. Γιατί οι Ορθόδοξοι της Συρίας να μην κτυπήσουν την πόρτα του Βατικανού;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε… Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί,
ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι,
ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας
(Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία)

Χιλιάδες συμμετοχές από κάθε μέρος του πλανήτη στην αποψινή λειτουργία κι ολύκτια δέηση του Πάπα Φραγκίσκου, εναντίον του πολέμου στη Συρία!
Το Βατικανό άρπαξε κυριολεκτικά την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαρθολομαίος της Κωνσταντινούπολης και ο Ιερώνυμος της Αθήνας, με την φιλοΝΑΤΟϊκή στάση τους, την ένοχη σιωπή τους απέναντι στις εκκλήσεις του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιόχειας της Δαμασκού, να σταματήσει η σφαγή του Συριακού λαού από τους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα.
Ενώ το Φανάρι και η Αθήνα τιμωρούν τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας (την πλειοψηφία των Χριστιανών στη Συρία) γιατί δεν συμπαρατάχθηκαν με την Αλ Κάιντα και υποστηρίζουν τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας, ο Πάπας δεν δίστασε. Σήμερα για τους Χριστιανούς σ’ ολόκληρο τον πλανήτη (με εξαίρεση τους Ορθοδόξους στην Ελλάδα) είναι ημέρα νηστείας και προσευχής εναντίον του πολέμου στη Συρία.
Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι σαφής: «Αδέλφια Χριστιανοί που δεν είστε καθολικοί, όσοι άλλοι ανήκετε σε άλλες θρησκείες, άνθρωποι με καλή θέληση… νηστεία και προσευχή εναντίον της επέμβασης στη Συρία»!
Μαύρη σελίδα για την Ορθοδοξία η χυδαία Νατοϊκή στάση του τούρκου υπηκόου Βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου! Την Ορθοδοξία διασώζει το Πατριαρχείο της Μόσχας που στηρίζει έντονα και με συνεχείς αποστολές στη Συρία ενισχύει το χειμαζόμενο Πατριαρχείο Ελληνορθόδοξων της Αντιόχειας.
Το Βατικανό ετοίμασε για απόψε μια μεγάλη εκδήλωση, και γιατί όχι, ίσως είναι η ώρα για τους Ελληνορθόδοξους να εγκαταλείψουν τις ενδοτικές ηγεσίες, τόσο του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης, όσο και της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Είναι αδιανόητο, ακόμη και για όσους ουδεμία σχέση έχουν με θρησκείες, να διαπιστώνουν ότι η ηγεσία της Ορθοδοξίας έχει σήμερα εγκαταλείψει το ποίμνιό της στη χειμαζόμενη Συρία.
- Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
- Απευθείας ειδήσεις από την Αδέσποτη Δαμασκό (από αρθρογράφο του ιστολογίου μας που είναι μέσα στη Δαμασκό): ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: