Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

"Απαγορεύω στο σημερινό ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες"!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Sibilla, 30 Ιούνη 2011

Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
Μετά την Μυρσίνη Λοΐζου και την απαγόρευση στο ΠΑΣΟΚ να κάνει χρήση του "Καλημέρα Ήλιε", ο Ηλίας Ανδριόπουλος απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ τη χρήση του "Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες".
Κι όλα αυτά ενώ ο ΓΑΠ και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του εφαρμόζουν τα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα στην ιστορία της Ελλάδας, η αστυνομοκρατία, η βία και η κρατική τρομοκρατία ξεπερνάνε τον Καραμανλισμό της δεκαετίας του ’60, ενώ ο κύριος Καρχιμάκης καλεί σε ανανέωση της κάρτας ΠΑΣΟΚ
Έτσι που πάει το ζήτημα της απαγόρευσης στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί τραγούδια που το σημάδεψαν από την ίδρυσή του, αν προχωρήσει σε κάποια ανάλογη κίνηση και ο Μίκης Θεοδωράκης, προβλέπουμε την επόμενη προεκλογική περίοδο να έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ ελεύθερο "δικαιωμάτων", μόνο το "Γειά σου ξανθούλα" (Ciao biondina)!

Από το "seleo"
"Απαγορεύω στο σημερινό ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου θα σε ξαναβρώ στους μπαξέδες"!
Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
Ποτέ ένα καλό τραγούδι, αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον δήμιο ή τον προδότη. Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς, στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.
΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», στίχοι Μ.Ελευθερίου, που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
Ηλίας Ανδριόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: