Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

100 χιλιάδες πολίτες στο Βατικανό, για την ολονύκτια προσευχή εναντίον της επίθεσης στη Συρία. Η ντροπή για την Ορθοδοξία… η φιλοΝΑΤΟϊκή ένοχη σιωπή του Βαρθολομαίου & του Ιερώνυμου, καταγράφεται στη μαύρη Βίβλο των δωσίλογων ρασοφόρων!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Οι θρησκείες κι οι Εκκλησίες όλου του πλανήτη έδωσαν χθες τη δική τους μάχη για την Ειρήνη, με ολοήμερη νηστεία και ολονύκτιες παρακλήσεις εναντίον της επίθεσης στη Συρία!
Το Βατικανό μπορεί να καυχιέται ότι μπορεί να εκφράσει τους Ελληνορθόδοξους στη Μέση Ανατολή, μιας και μόνον ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσαν απόντες από μια παγκόσμια ημέρα όλων των θρησκειών για την Ειρήνη.
Ο Βαρθολομαίος κι ο Ιερώνυμος απέδειξαν ότι δεν αξίζουν και δεν τιμούν τα ράσα τους. Ο τούρκος υπήκοος Βαρθολομαίος για να μην διαταράξει τις σχέσεις του με τον σουλτάνο Ερντογάν, που θέλει την στρατιωτική επίθεση στη Συρία. Ο Ιερώνυμος προτίμησε να συμπλέει με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον ΥΠΕΞ Βενιζέλο, που διακαώς εξέφρασε την ταύτιση της κυβέρνησης με τις πολεμικές επιχειρήσεις, αλλά και για συνεχίσει να απορροφά τα κοινοτικά κονδύλια.
Οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας και το Πατριαρχείο Αντιόχειας, με δύο απαχθέντες Επισκόπους, βρίσκουν συμπαράσταση από όλες τις θρησκείες του πλανήτη, αλλά όχι από το Φανάρι και την Αθήνα… Πληρώνουν το τίμημα να υπερασπίζονται την πατρίδα τους, τη γη τους, να εναντιώνονται στους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα και να θέλουν να ζήσουν ειρηνικά -όπως συμβαίνει αιώνες τώρα- στην κοσμική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, την Συρία της ανεξιθρησκίας και της προστασίας όλων των μειονοτήτων!

Οι Ελληνορθόδοξοι Επίσκοποι Συρίας, απαχθέντες από τους «αντάρτες» της Αλ Κάιντα που θέλουν να βοηθήσουν με την επίθεση εναντίον της Συρίας οι «πολιτισμένοι» της δύσης, κατείχαν κυρίαρχη θέση-αίτημα απελευθέρωσης 








Δεν υπάρχουν σχόλια: