Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πόσους έχει στρατολογήσει η Μοσάντ στην Ελλάδα; Ποιες δήθεν αριστερές οργανώσεις είναι στη μισθοδοσία της ισραηλινής πρεσβείας; "Από κρεβάτι σε κρεβάτι η πόρνη Gane" όπως λέει ο Γιάννης Νεγρεπόντης...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

* Η φωτογραφία (δεξιά) είναι από την πόλη Χόμς και γράφει "Δεν θέλω τα ρεμάλια ("αντάρτες"-τρομοκράτες και σε ελληνική απόδοση: τους καραγκιόζηδες)". Με φωτοσοπιά τα πρακτόρια της Μοσάντ στην Αθήνα την χρησιμοποίησαν γράφοντας ότι είναι από το Χαλέπι και γράφει "Δεν θέλω χημικά"...
Με την καθοδήγηση της Μοσάντ μια ιστοσελίδα υποστήριξης των τρομοκρατών μισθοφόρων της Αλ Κάιντα στη Συρία στο ελληνικό facebook, με την ονομασία Αλληλεγγύη στο Συριακό λαό!
7.774 "φίλοι" της σελίδας και πολλοί του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν γνωρίζουν -θέλουμε να πιστεύουμε- ότι προωθούν τη ΝΑΤΟϊκή πολιτική στην Ελλάδα.
Τα έμισθα πρακτόρια της Μοσάντ δεν περιορίζονται στην προπαγάνδα, αλλά πλαστογραφούν και φωτογραφίες νομίζοντας ότι στην Ελλάδα τρώμε κουτόχορτο.
Η αποκάλυψη από το: Syrian News
Και τώρα στα δικά μας.
"Από κρεβάτι σε κρεβάτι η πόρνη Gane" όπως λέει ο Γιάννης Νεγρεπόντης, συγνώμη από ΜΚΟ σε ΜΚΟ ήθελα να πω.
Η φωτογραφία υποτίθεται γράφει "δεν θέλω χημικά" και είναι από το Χαλέπι. Στην πραγματικότητα γράφει "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ" και είναι από την πόλη της Homs, πριν μερικούς μήνες. *
Με αυτά παραπλανούν τον Ελληνικό λαό δυο χρόνια τώρα. Αλλά σου λέει, ποιός ξέρει Αραβικά στην Ελλάδα να καταλάβει.
Παρακάτω το link της ανάρτησης.
Στη Συρία του "αιμοσταγή φασίστα Ασαντ" που θέλουν να τη "σώσουν" οι ανθρωπιστές Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Βρετανοί, Σαουδάραβες.
And now in our own.
"From bed to bed, prostitute Gane" says John Negrepontis, sorry NGO to NGO i wanted to say.
The photo supposedly writes not want chemicals and is from Aleppo. Actually writes "I do not want the rebels" and is in the city of Homs, a few months ago.
With these mislead the Greek people for two years now. But they thinking, who knows Arabic in Greece to understand.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=524107547662914&set=a.266561966750808.63300.148839281856411&type=1&theater

- O Mητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο που χάραξε ο Αβραμόπουλος! Αφού απέλασαν την πρέσβειρα της Συρίας και στήριξαν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, τώρα μαζί με τους ευρωπαίους ΥΠΕΞ -κατόπιν απαίτησης του Ισραήλ- έθεσαν τη Χεζμπολά στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων!
- Μιλάμε για μεγάλο γερμανοτσογλάνι και ο διαδοχός του... ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στην ίδια και χειρότερη κατεύθυνση!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: