Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Οφειλόμενη απάντηση στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Επειδή ορισμένοι σύντροφοι μας στέλνουν μηνύματα αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία… και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρη θέση
Πολλά δεν μπορούμε να χωνέψουμε από τις σιωνιστικές κραυγές του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, είδικότερα σήμερα που με γλυκανάλατη υποκριτική ανακοίνωση τάχθηκε εναντίον της επέμβασης στη Συρία, όταν τόνιζε: "Σήμερα, τη στιγμή που ο λαός της Συρίας δίνει ένα αξιοθαύμαστο μάθημα θάρρους και αντίστασης σε ένα βάρβαρο καθεστώς..." και "ΤΩΡΑ η διεθνής κοινότητα, με επικεφαλής τον ΟΗΕ και την ΕΕ, οφείλει να απομονώσει το αιμοσταγές καθεστώς..."
Απλά παραθέτουμε ένα από τα πολλά κείμενα που είναι σαφής η ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τους τρομοκράτες μισθοφόρους της Αλ Κάιντα. Το σχετικό κείμενο της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ κι αυριανή ΥΠΕΞ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, δεν αφήνει περιθώρια...
Τώρα γιατί η φιλοσιωνιστική υστερία ορισμένων "ηγετικών" στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η ταύτιση και υποστήριξη του αμερικάνικου σχεδίου "Αραβική Άνοιξη", είναι θέμα δικό τους, αλλά και των πολιτών που θέλουν να γνωρίζουν αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλά πρόσωπα σε κρίσιμα ζητήματα...
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Ορισμένα Σχετικά (για να μην αναρωτηθούμε γιατί στο συγκεκριμένο ζήτημα της Συρίας ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε ένοχα σιωπηλός στην απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα, την απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ν' αναγνωρίσει επισήμως ως νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους, την υπερψήφιση από τον Ε. Βενιζέλο της απόφασης της Ε.Ε. να θέσει τη Χεζμπολλά στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων... κ.ο.κ.):
 Ζήσαμε τον «εκσυγχρονισμό» της δεξιάς… του ΠΑΣΟΚ… της ΔΗΜΑΡ... ας μην ζήσουμε και τον «εκσυγχρονισμό» του ΣΥΡΙΖΑ!
 Τι έχει να πει η Σοφία Σακοράφα για την μελλοντική ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ; Κατάπτυστο άρθρο της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ! Το γεράκι των σιωνιστών στο Συριζα, ξεπέρασε το γΑΠ και με άρθρο της νομιμοποιεί το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς!
 Η επαίσχυντη κυβέρνηση των δωσίλογων απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας, της χώρας που στήριξε την Ελλάδα όσο καμία άλλη! Οι δωσίλογοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι το ίδιο ένοχοι με τη δουλική δεξιά του Σαμαρά! Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί σιωπά ένοχα;
«Θαυμάστρια» του Ομπάμα η Χίλαρυ του τέως ΣΥΡΙΖΑ... Οριστικά ΣΥ (ΓΥΡΙΣΜΑ) ΖΑ! Άντε να δούμε αν θα κάνουν κι εκεί μια «Αριστερή Πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ»… σαν φερετζέ της κωλοτούμπας!
Ομόφωνα οι φίλοι που γράφουν στο "Σίβυλλα" 

Diadiloseis SyriaΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝ: Δήλωση Ρ. Δούρου για την αιματηρή καταστολή στην Χάμα

Posted on Αυγούστου 01, 2011 by Ρένα Δούρου
Δήλωση της Ρένας Δούρου, υπεύθυνης Ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΝ, για την πρόσφατη αιματηρή καταστολή αντιφρονούντων από το καθεστώς της Συρίας, στην πόλη Χάμα.
«Η Συρία είναι μέσα στο αίμα». Από τις ιστοσελίδες τους στο Διαδίκτυο οι σύριοι αντικαθεστωτικοί καταγγέλλουν ξανά την αιματηρή καταστολή της κυβέρνησης Άσαντ, προκειμένου να διασωθεί και...
παράλληλα εγκαλούν τη διεθνή κοινότητα για την παθητική της στάση έναντι ενός καθεστώτος που εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει την «κόκκινη γραμμή», καθώς στρέφεται ανενδοίαστα κατά των πολιτών του.
Παραμονές του Ραμαζανίου, το καθεστώς Άσαντ επέλεξε, όχι τυχαία, την πόλη Χάμα για να σπείρει μαζικά το θάνατο – εκατοντάδες νεκροί, άγνωστος αριθμός τραυματιών, σύμφωνα με ΜΚΟ ενώ οι αποσπασματικές εικόνες μέσω του Διαδικτύου, μαρτυρούν για τη βιαιότητα και την ωμότητα της στρατιωτικής επέμβασης. Η πόλη Χάμα, που πρωτοστατεί από τα μέσα Μαρτίου στην εξέγερση του συριακού λαού κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, ήταν και το θέατρο της φονικότερης επιχείρησης καταστολής το 1982, από τον πατέρα του σημερινού προέδρου Χαφέζ αλ Άσαντ, με τους νεκρούς (σουνίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία) να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες…
Σήμερα, πέντε μήνες μετά από το ξεκίνημα της «άνοιξης της Συρίας», οι εξεγερμένοι επιμένουν, παρά το λουτρό αίματος, να στέκονται όρθιοι και να αντιστέκονται διεκδικώντας ό,τι και οι Αιγύπτιοι, οι Τυνήσιοι, οι Λίβυοι: Eλευθερία, δημοκρατία, σεβασμό της αξιοπρέπειάς τους.
Σήμερα, τη στιγμή που ο λαός της Συρίας δίνει ένα αξιοθαύμαστο μάθημα θάρρους και αντίστασης σε ένα βάρβαρο καθεστώς, η διεθνής κοινότητα ουσιαστικά σιωπά, απορροφημένη από τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Η στάση της όμως αυτή λειτουργεί ουσιαστικά ως «πράσινο φως» προς το καθεστώς Άσαντ για να συνεχίσει να πνίγει στο αίμα ακόμη και τις πιο ειρηνικές διαδηλώσεις. ΤΩΡΑ η διεθνής κοινότητα, με επικεφαλής τον ΟΗΕ και την ΕΕ, οφείλει να απομονώσει το αιμοσταγές καθεστώς, στηρίζοντας παράλληλα, πολιτικά και οικονομικά, τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. ΤΩΡΑ είναι πραγματικά η ώρα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς το λαό της Συρίας!»

* Οι επισημάνσεις στο κείμενο, δικές μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: