Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Bρέθηκαν τα χημικά στη Συρία! Τώρα οι ξεφτιλισμένες πόρνες της ΔΗΜΑΡ, της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλων των ΜΜΕ & ΝΑΤΟπεοθηλαστών δημοσιογράφων, τι σκατά θα μολογάνε; Και κλάμα τα γερμανοτσογλάνια!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Σε κατάληψη καταφυγίου των απελευθερωτών της Συρίας, των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν και στηρίζουν πολιτικά οι νεοναζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όλα τα εγχώρια γερμανοτσογλάνια (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), βρέθηκαν τα χημικά:
- Δοχεία με χημικές ουσίες σε υγρή μορφή, προέλευσης Σαουδικής Αραβίας (εκείνο το αμερικανόδουλο μοναρχικό δικτατορικό καθεστώς)
- Μάσκες αντιμετώπισης χημικών, προέλευσης και κατασκευής ΗΠΑ
- Σύριγγες τοξικών αερίων, προέλευσης Κατάρ (εκείνο το σκληρό δικτατορικό καθεστώς, όπου ο εμίρης διορίζει τη βουλή του) και Γερμανικής κατασκευής.
* Λέτε κάτι να ήξεραν στον ΣΥΡΙΖΑ για να μην εκτεθούν περισσότερο κι είναι το μοναδικό προοδευτικό κόμμα στην Ευρώπη που δεν έχει πάρει ακόμη θέση, παραμένοντας στις σιωνιστικές φιλοαμερικάνικες αρλούμπες της Δούρου (της πρώην ΟΝΝΕΔιτισσας και κατόπιν υπαλλήλου του Άκη Τσοχατζόπουλου) και ενός κάποιου Ήσυχου ή απολαμβάνουν τις διακοπές τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: