Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Σήκω Ενρίκο για να δεις τα γερμανοτσογλάνια σου… Όπως λέμε σήκω Ανδρέα για να δεις τα εγχώρια γερμανοτσογλάνια σου!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

«Προκαλούν αηδία» ήταν το σχόλιο του διανοούμενου Enzo Apicella για τη Νεολαία του «Δημοκρατικού Κόμματος» της Ιταλίας (του αδελφού κόμματος του ΠΑΣΟΚ), του κόμματος που προέρχεται ως «εκσυγχρονισμός» του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας του Ενρίκο Μπέρλινγκουερ, του μεγαλύτερου κομμουνιστικού κόμματος της δύσης.
«Εκσυγχρονίστηκαν» όπως το νέο ΠΑΣΟΚ και έφτασαν στο σημείο να βγάζουν αφίσα όπου ταυτίζουν τον Xίτλερ και τον Μουσολίνι με τον Στάλιν που κατατρόπωσε τον ναζισμό.
Να μην ξεχνάμε ότι τώρα στην Ιταλία, όπως ακριβώς στην Ελλάδα, οι τραπεζίτες έχουν επιβάλει μνημονιακή συγκυβέρνηση δεξιάς και της επονομαζόμενης «κεντροαριστεράς» και τα γερμανοτσογλάνια της Ελλάδας και της Ιταλίας έχουν εξαγοραστεί μέχρι ενός από τον νεοφιλελευθερισμό!
Κατανοητό γιατί εδώ συγκροτούν μια μνημονιακή κυβέρνηση ακροδεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) ή γιατί επέλεξαν τον κύριο Παπουτσή για εκπρόσωπο στην Παγκόσμια Τράπεζα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: