Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

O Ahemd Jibril για την απόφαση της Αιγύπτου να απελάσει τον πρέσβη της Συρίας…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"
O Ahemd Jibril, ηγέτης του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση, τόνισε για την απόφαση της Αιγύπτου να απελάσει τον πρέσβη της Συρίας, ακολουθώντας την απόφαση της συγκυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ:
«Η απόφαση του Μόρσι ενισχύει το ΝΑΤΟ. Πρόκειται για κήρυξη πολέμου εναντίον της Συρίας και τον καθιστά εχθρό του Παλαιστινιακού Λαού και του Αραβικού έθνους.
Ο Μόρσι γύρισε την πλάτη στην Παλαιστίνη και συμμαχώντας με τους σιωνιστές εναντίον της Συρίας έχασε κάθε νομιμοποίηση».
Δαμασκός – Συρία, Αρχηγείο Λαϊκού Μετώπου (Μάρτης 2009): Ιστορική φωτογραφία συνάντησης Ελληνικής αντιπροσωπείας με τον Ahemd Jibril, ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση. Παρών κι ο σύντροφος Γιάννης Μπανιάς… μεγάλη απώλεια για την αριστερά και τη δημοκρατία… αν ζούσε σήμερα, καμία Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επέβαλε ταύτιση με τους επιτιθέμενους Νατοϊκούς μισθοφόρους στη Συρία.
* Πηγή φωτογραφίας: ΕλληνοΠαλαιστινιακή Φιλία 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: