Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Συνένοχοι σ’ αυτό το έγκλημα είναι και τα Γερμανοτσογλάνια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Σχετικό για τους Γερμανοτσολιάδες (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ):
Ο δεκαπεντάχρονος μικροπωλητής καφέ στους δρόμους της συνοικίας Sha'ar στο Χαλέπι, είχε το θράσος να μην προσφέρει δωρεάν καφέ στους μισθοφόρους των «πολιτισμένων» γουρουνιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Απαίτησαν να πιουν δωρεάν καφέ κι ο νεαρός βιοπαλαιστής στη «δικτατορία» του Άσαντ, που εκλέχθηκε με εκλογές «δικτάτορας» κι όχι όπως οι δημοκράτες μονάρχες των ΗΠΑ (ο μονάρχης δικτάτορας του Κατάρ, σε ηλικία 25 ετών έκανε πραξικόπημα εναντίον του πατέρα του μονάρχη…), τους απάντησε ότι δωρεάν καφέ δεν θα πρόσφερε ούτε στον προφήτη Μωάμεθ.
Τον συνέλαβαν, τον βασάνισαν άγρια, τον κατακρεούργησαν και αφού τον μετέφεραν αιμόφυρτο στην οικογένειά του, του φύτεψαν δυο σφαίρες μπροστά στα μάτια της μάνας του. Μια σφαίρα στο πρόσωπο και μία στο λαιμό…
Η κατηγορία που του απηύθυναν οι αναγνωρισμένοι και από τα Γερμανοτσογλάνια της συγκυβέρνησης Σαμαρά; «Απαράδεκτη βλασφημία»…
* Για τα Γερμανοτσογλάνια της συνιστώσας του Σαμαρά με την επωνυμία "ΠΑΣΟΚ" κι ειδικότερα σ' όσους ισχυρίζονται ότι το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ των ΓΑΠ-Μπενύτο είναι συνέχεια του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου, τα παρακάτω:

Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…

- Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: