Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

17 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα… Σήμερα ο λαός θυμάται τον ηγέτη του… Σήμερα το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έχει μετατραπεί σε συνιστώσα της δεξιάς… Ο λαός δεν ξεχνάει τι σημαίνει δεξιά και θα τιμωρήσει τους δωσίλογους!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

•    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (το ξέχασαν οι σημερινοί ολετήρες του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη…)
•    Το κοινωνικό κράτος δεν χαρίζεται, με αγώνα κερδίζεται (το ξέχασαν τα γερμανοτσογλάνια της Μέρκελ που παρέδωσαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την τρόικα, χρησιμοποιώντας ένα νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ)
•    Ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά (το ξέχασε το σημερινό νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ… το ξέχασε σήμερα με τον κ. Βενιζέλο, το ξέχασε χθες με τον κ. γΑΠ… ο Λαός δεν ξεχνάει και τιμωρεί αμείλικτα)
•    Δεν υπάρχουν θεσμοί, μόνο λαός (ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα καθεστωτικά όργανα της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης… δεν υπάρχουν πολιτικοί, δικαστές, κρατικοί λειτουργοί που μια μέρα δεν θα λογοδοτήσουν για την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους τραπεζίτες… τα Λαϊκά Δικαστήρια -με λαϊκούς δικαστές- θα δικάσουν τους σημερινούς δωσίλογους)
•    Το όνομά μας είναι η ψυχή μας (εξηγώντας τη σκληρή στάση του και το εμπάργκο που επέβαλλε στην ΠΓΔΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: