Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Πως η προπαγάνδα των σιωνιστών της Μοσάντ, της μυστικής υπηρεσίας του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος, σε αγαστή συνεργασία με τους νεοναζί της χρυσής αυγής, πέρασε σε πολλά μπλοκ στην Ελλάδα και το διαδίκτυο…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"



Ο πατέρας showman-"μάγος" κρατάει και μικρόφωνο στο χέρι κι η Μοσάντ τον εμφάνισε ως «δικαστή του Ισλάμ»
 
Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου

Αμέσως μετά τη σύλληψη και εκτέλεση των προδοτών στο Ιράν (το σχετικό βίντεο και είδηση λογοκριθήκαν από το «ευαίσθητο» και «δημοκρατικό» youtube), που συνεργαζόταν με την Μοσάντ, οι σιωνιστές του ναζιστικού Ισραήλ έβαλαν μπροστά την προπαγάνδα, με προμετωπίδα το Ισλάμ και βρήκαν συμμάχους τους νεοναζί στην Ελλάδα και την υφήλιο. Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση των νεοναζί με τους σιωνιστές και τις μασονικές στοές, μιας κι ο ιστορικός τους ηγέτης, ο παρανοϊκός Χίτλερ ήταν σιωνιστής και πέρα από δήθεν κορώνες τους είναι εργαλείο του συστήματος.
Ένα σόου πλανόδιου «μάγου» στο Ιράν, που δίνει παραστάσεις στους δρόμους κι ακλουθεί την τακτική του Τζιμ Λόντου για συγκέντρωση χρημάτων (το κάνουν κι οι Χριστιανοί στο κακό  Ιράν για να συγκεντρώσουν χρήματα από τους πιστούς τους. Ναι στο Ιράν οι Χριστιανοί απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα λατρείας κι εκλέγουν βουλευτές στις εθνικές εκλογές –κι ας λένε ότι δεν κάνουν εκλογές στο Ιράν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ  της «πολιτισμένης» δύσης).
Στην Ελλάδα η ισραηλινή πρεσβεία κι η Μοσάντ έκαναν καλή δουλειά. Εμφανίστηκαν δεκάδες αναρτήσεις χωρίς να γνωρίζει κανείς την αρχική πηγή. Δεκάδες μπλοκ -ακόμη κι αξιόλογα όπως το PRESS-GR, το μεγαλυτερο μπλοκ- έκαναν αναπαραγωγή και μάλιστα προέτρεπαν «Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί... Προωθήστε το ...αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...». Έπεσαν πάρα πολλοί μπλογκερς στην παγίδα συνεπικουρούμενοι από την ακροδεξιά και τη χρυσή αυγή που προτρέπει στη βία εναντίον μεταναστών που συνήθως είναι από ισλαμικές χώρες.
Μια παράσταση του δρόμου το 2004, όπου ο πατέρας showman κρατάει και μικρόφωνο στο χέρι, η Μοσάντ την εμφάνισε ως φόβητρο απέναντι στο Ισλάμ.
Δείτε σχετικά πως απέκρυψαν τις υπόλοιπες φωτογραφίες από το σόου:
Ποσοι μπλογκερς θα επανορθώσουν;
Πότε θα πάψουμε να γινόμαστε άθελά μας όργανα του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος;

1 σχόλιο:

irizaar είπε...

απορώ επίσης με μερικούς φιλοπαλαιστίνιους εν Ελλάδι που για μια σύλληψη Παλαιστινίου τρελαίνονται στα ποστ (ορθότατα) και μένουν εντελώς αδιάφοροι για τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Συρία. τελικά το Ισραήλ είναι κακό μόνο όταν καταπιέζει Παλαιστίνιους; για την επιθετικότητά του (λεκτική μέχρι στιγμής) στο Ιράν, το Λίβανο και τη Συρία μουγκαφόν;